Şen, Ünye’ye hizmet etmek için ‘Varım’ dedi

SİYASET 13.11.2018 - 23:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1243+ kez okundu.
 

Şen, Ünye’ye hizmet etmek için ‘Varım’ dedi

Mimar Nihat Şen, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatında yaptığı konuşmada, “Ünye’ye hizmet etmenin gururunu yaşadık.” dedi.
Mimar Nihat Şen, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatı yaparak, “Ben hep Ünye’ye nasıl bir hizmet yapabilirim düşüncesi içerisinde oldum. 2008 yılında Cumhuriyet Meydanı yapım işini kar gözetmeksizin aldık ve Ünye’ye hizmet etmenin gururunu yaşadık. Şimdi Ünye’ye hizmet etmek istiyorum.” dedi. AK Parti’den Ünye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Mimar Nihat Şen, resmi başvurusunu ilçe teşkilatında yaptı. AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, “Aday adaylık sürecimizde AK Parti’den Ünye Belediye Başkan aday adayı olmak için başvurusunu yapan Nihat Şen beye hayırlı olsun diyorum. Allah, aday adayı arkadaşlarımıza hayırlı olacaksa nasip etsin.” dedi. -“Ünye’ye hizmetin gururunu yaşadık”- Mimar Nihat Şen, hep Ünye’ye hizmet etme düşüncesi içerisinde olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:   “Ünyeli bir evladınız olarak İstanbul’da iş hayatını sürdürdüm. Kendi işimizi İstanbul gibi metropol bir şehirde kurduk ve uzun yıllar çalıştık. Ben iş hayatında hep Ünye’ye nasıl bir hizmet yapabilirim düşüncesi içerisinde oldum. 2008 yılında Ünye Cumhuriyet Meydanı yapım işini kar gözetmeksizin en düşük teklifi vererek aldık ve Ünye’ye hizmet etmenin gururunu yaşadık. Bu süreçte o zaman bizi bir takım siyasi büyüklerimiz incelemeye almışlar ki; 2009 yılında Ünye Belediye Başkan adayı oldum. Ardından 2014 yılında yine bize gönül vermiş, bize inanmış değerli büyüklerimizin, kardeşlerimizin ısrarlarıyla AK Parti’den Belediye Başkanı olarak görmek istediler ve AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı oldum. Bu bir süreçtir. Sürecin sonunda şimdiki kardeşimizi aday olarak gösterdiler ve kardeşimiz geçen 4,5 yıllık süre içerisinde Ünye’ye hizmet etti. 2014 yılına kadar hep kendi işimizi yaptık, ancak 2014 yılında İçişleri Bakanlığımız bize bürokratlık görevi verdi. Adapazarı Hendek İlçesi’nde Kentsel Dönüşümden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ve ardından Kahramankazan Belediyesi Kentsel Dönüşümden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yürüttüm. Şimdi Ünye’ye hizmet etmek istiyorum.” 
Mimar Nihat Şen, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatında yaptığı konuşmada, “Ünye’ye hizmet etmenin gururunu yaşadık.” dedi.

Mimar Nihat Şen, AK Parti’den Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatı yaparak, “Ben hep Ünye’ye nasıl bir hizmet yapabilirim düşüncesi içerisinde oldum. 2008 yılında Cumhuriyet Meydanı yapım işini kar gözetmeksizin aldık ve Ünye’ye hizmet etmenin gururunu yaşadık. Şimdi Ünye’ye hizmet etmek istiyorum.” dedi.

AK Parti’den Ünye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Mimar Nihat Şen, resmi başvurusunu ilçe teşkilatında yaptı.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, “Aday adaylık sürecimizde AK Parti’den Ünye Belediye Başkan aday adayı olmak için başvurusunu yapan Nihat Şen beye hayırlı olsun diyorum. Allah, aday adayı arkadaşlarımıza hayırlı olacaksa nasip etsin.” dedi.

-“Ünye’ye hizmetin gururunu yaşadık”-

Mimar Nihat Şen, hep Ünye’ye hizmet etme düşüncesi içerisinde olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

 

“Ünyeli bir evladınız olarak İstanbul’da iş hayatını sürdürdüm. Kendi işimizi İstanbul gibi metropol bir şehirde kurduk ve uzun yıllar çalıştık. Ben iş hayatında hep Ünye’ye nasıl bir hizmet yapabilirim düşüncesi içerisinde oldum. 2008 yılında Ünye Cumhuriyet Meydanı yapım işini kar gözetmeksizin en düşük teklifi vererek aldık ve Ünye’ye hizmet etmenin gururunu yaşadık. Bu süreçte o zaman bizi bir takım siyasi büyüklerimiz incelemeye almışlar ki; 2009 yılında Ünye Belediye Başkan adayı oldum. Ardından 2014 yılında yine bize gönül vermiş, bize inanmış değerli büyüklerimizin, kardeşlerimizin ısrarlarıyla AK Parti’den Belediye Başkanı olarak görmek istediler ve AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı oldum. Bu bir süreçtir. Sürecin sonunda şimdiki kardeşimizi aday olarak gösterdiler ve kardeşimiz geçen 4,5 yıllık süre içerisinde Ünye’ye hizmet etti. 2014 yılına kadar hep kendi işimizi yaptık, ancak 2014 yılında İçişleri Bakanlığımız bize bürokratlık görevi verdi. Adapazarı Hendek İlçesi’nde Kentsel Dönüşümden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ve ardından Kahramankazan Belediyesi Kentsel Dönüşümden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yürüttüm. Şimdi Ünye’ye hizmet etmek istiyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.