Selle gelen odunları topladılar

BÖLGE GÜNDEMİ 11.08.2018 - 23:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2691+ kez okundu.
 

Selle gelen odunları topladılar

Ünye’de sel sularıyla gelen odunlar, kışın yakacak sıkıntısı çeken vatandaşlar için fırsata dönüştü.
Ünye’de ihtiyaç sahibi aileler, sel sularının sürükleyerek getirdiği odun parçalarını sahilden ve dere kenarlarından toplayarak evlerine götürüyorlar.  İlçede etkili olan selin ardından çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, turistlerin ilgi gösterdiği plajları temizliyor. Ünye’de selden sonra denize sürüklenen ve kıyıda biriken fındık ile ağaç parçaları, vatandaşların ve belediye ekiplerinin çalışmasıyla toplanıyor. -“Zayiatın çok olduğu anlaşılıyor”- Temizleme çalışmalarına katılanlar, selin ardından çevre temizliği çalışmalarına başladıklarını ve aşırı derecede odun ve fındığın denize aktığını ifade ederek, “İlçemizdeki selden vatandaşlarımız olumsuz yönde etkilendi. Odunların yanında fındıklar da sel nedeniyle denize döküldü. Gelen fındık ve ağaç parçalarına bakıldığında zayiatın çok olduğu anlaşılıyor.” dediler. -“Odunlar kışlık yakacak olacak”- Ünye’de ihtiyaç sahibi aileler, sel sularının sürükleyerek getirdiği odun parçalarını sahilden ve dere kenarlarından toplayarak kışın yakacak yapmak için evlerine götürüyorlar. Traktörlerle ve araçlarıyla deniz kenarından topladıkları odunları evlerine taşıyan vatandaşlar, “Bölgemizde selin boyutu ağır oldu. Sel sularıyla birlikte yukarılardan denize kadar gelen ağaçları toplayarak kışın yakacak yapacağız. Umarız böyle bir afet daha yaşanmaz.” diye konuştular.  
Ünye’de sel sularıyla gelen odunlar, kışın yakacak sıkıntısı çeken vatandaşlar için fırsata dönüştü.

Ünye’de ihtiyaç sahibi aileler, sel sularının sürükleyerek getirdiği odun parçalarını sahilden ve dere kenarlarından toplayarak evlerine götürüyorlar. 

İlçede etkili olan selin ardından çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, turistlerin ilgi gösterdiği plajları temizliyor.

Ünye’de selden sonra denize sürüklenen ve kıyıda biriken fındık ile ağaç parçaları, vatandaşların ve belediye ekiplerinin çalışmasıyla toplanıyor.

-“Zayiatın çok olduğu anlaşılıyor”-

Temizleme çalışmalarına katılanlar, selin ardından çevre temizliği çalışmalarına başladıklarını ve aşırı derecede odun ve fındığın denize aktığını ifade ederek, “İlçemizdeki selden vatandaşlarımız olumsuz yönde etkilendi. Odunların yanında fındıklar da sel nedeniyle denize döküldü. Gelen fındık ve ağaç parçalarına bakıldığında zayiatın çok olduğu anlaşılıyor.” dediler.

-“Odunlar kışlık yakacak olacak”-

Ünye’de ihtiyaç sahibi aileler, sel sularının sürükleyerek getirdiği odun parçalarını sahilden ve dere kenarlarından toplayarak kışın yakacak yapmak için evlerine götürüyorlar.

Traktörlerle ve araçlarıyla deniz kenarından topladıkları odunları evlerine taşıyan vatandaşlar, “Bölgemizde selin boyutu ağır oldu. Sel sularıyla birlikte yukarılardan denize kadar gelen ağaçları toplayarak kışın yakacak yapacağız. Umarız böyle bir afet daha yaşanmaz.” diye konuştular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.