Şeker Köseoğlu’nun katilleri aranıyor

ASAYİŞ 24.05.2018 - 12:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2401+ kez okundu.
 

Şeker Köseoğlu’nun katilleri aranıyor

Akkuş ilçesinde 3 Mayıs’ta kaybolan ve 9 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Şeker Köseoğlu'nun (60) katil ya da katillerini yakalamak için başlatılan soruşturma devam ediyor.
Akkuş ilçesi Dağyolu Mahallesi'nde yalnız yaşayan Şeker Köseoğlu, 3 Mayıs Perşembe günü ortadan kayboldu. Yakınları, Köseoğlu'na ulaşamayınca jandarmaya haber verdi. Jandarmanın yaptığı araştırmada, 4 büyük ve küçükbaş hayvanıyla kaybolan Şeker Köseoğlu'nun, evdeki altınlarının da çalındığı ortaya çıktı. Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Köseoğlu'nun bulunması için özel ekip kuruldu. Jandarma özel ekibi bir haftadır yaptığı aramanın ardından olumlu sonuç alınamamıştı. Güvenlik kameralarını incelemek için yola çıkan Köseoğlu’nun akrabaları ormanlık bir alanda durarak arama yapmıştı.  Bu sırada Şeker Köseoğlu’nun yeğenleri Cevdet ile Şenol Köseoğlu, teyzelerinin cesedini üstü çıplak bir şekilde uçurumdan atılmış vaziyette bulmuştu. Olayın ardından bölgede geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Güvenlik güçleri her detayı öğrenmek için çevredeki vatandaşların ifadesini aldı. Soruşturmayı derinleştiren güvenlik güçleri, Köseoğlu’nun katil veya katil zanlılarını yakalamak için büyük titizlikle çalışıyor  
Akkuş ilçesinde 3 Mayıs’ta kaybolan ve 9 gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan Şeker Köseoğlu'nun (60) katil ya da katillerini yakalamak için başlatılan soruşturma devam ediyor.

Akkuş ilçesi Dağyolu Mahallesi'nde yalnız yaşayan Şeker Köseoğlu, 3 Mayıs Perşembe günü ortadan kayboldu. Yakınları, Köseoğlu'na ulaşamayınca jandarmaya haber verdi. Jandarmanın yaptığı araştırmada, 4 büyük ve küçükbaş hayvanıyla kaybolan Şeker Köseoğlu'nun, evdeki altınlarının da çalındığı ortaya çıktı. Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Köseoğlu'nun bulunması için özel ekip kuruldu. Jandarma özel ekibi bir haftadır yaptığı aramanın ardından olumlu sonuç alınamamıştı. Güvenlik kameralarını incelemek için yola çıkan Köseoğlu’nun akrabaları ormanlık bir alanda durarak arama yapmıştı.  Bu sırada Şeker Köseoğlu’nun yeğenleri Cevdet ile Şenol Köseoğlu, teyzelerinin cesedini üstü çıplak bir şekilde uçurumdan atılmış vaziyette bulmuştu.

Olayın ardından bölgede geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Güvenlik güçleri her detayı öğrenmek için çevredeki vatandaşların ifadesini aldı. Soruşturmayı derinleştiren güvenlik güçleri, Köseoğlu’nun katil veya katil zanlılarını yakalamak için büyük titizlikle çalışıyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.