Şehit ailelerine büyük ve anlamlı bağış

YAŞAM 30.05.2018 - 08:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2011+ kez okundu.
 

Şehit ailelerine büyük ve anlamlı bağış

Ünyeli hayırsever müteahhitler şehit ailelerini unutmayarak ev bağışladılar.
Şehit ailelerine, devletin şefkat elinin yanı sıra Ünyeli hayırseverlerin şefkat eli de uzanıyor. Her fırsatta şehit ailelerinin yanında olmaya çalışan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’in yanı sıra Ünyeli hayırsever vatandaşlar da destekleriyle toplumsal olarak şehit ailelerini sahiplenerek güçlü bir şekilde yanlarında olduklarını htiriyorlar. 2017 yılı nisan ayında Şırnak’ın Uludere ilçesi Bestler-Dereler bölgesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş İslam Çubuk’un babası Veli Çubuk’a Ünyeli müteahhit ÜNFA Yapı İnşaat sahibi İsmail Arslan tarafından Atatürk Mahallesi’nde ev bağışlanmasının ardından, bir bağış da Afrin şehidimize geldi. 2018 yılı mart ayında Afrin'de şehit düşen Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart’ın babası İlhan Kart’a, şehidin doğup büyüdüğü Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bir başka Ünyeli hayırsever tarafından ev yaptırılıyor. 4 ay sonra anahtar teslimi yapılacak olan evi Aktif İnşaat sahibi Müteahhit Orhan Külünk bağışladı. Şehit ailelerinin toplum nazarında ayrı bir yeri olduğunu ve önem taşıdığını ifade eden Kaymakam Güney, “Şehit ailelerimize devletin gösterdiği hassasiyeti çok şükür ki vatandaşlarımız da gösteriyor ve maddi manevi her türlü katkıyı sunuyorlar. Bu gönül birlikteliği için tüm vatandaşlarımıza, katkı sağlayan kişi ve kuruluşlarımıza, özellikle de İsmail Arslan ve Orhan Külünk beylere şükranlarımı sunuyor ve kendilerini tebrik ediyorum.“ dedi.  
Ünyeli hayırsever müteahhitler şehit ailelerini unutmayarak ev bağışladılar.

Şehit ailelerine, devletin şefkat elinin yanı sıra Ünyeli hayırseverlerin şefkat eli de uzanıyor. Her fırsatta şehit ailelerinin yanında olmaya çalışan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’in yanı sıra Ünyeli hayırsever vatandaşlar da destekleriyle toplumsal olarak şehit ailelerini sahiplenerek güçlü bir şekilde yanlarında olduklarını htiriyorlar.

2017 yılı nisan ayında Şırnak’ın Uludere ilçesi Bestler-Dereler bölgesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş İslam Çubuk’un babası Veli Çubuk’a Ünyeli müteahhit ÜNFA Yapı İnşaat sahibi İsmail Arslan tarafından Atatürk Mahallesi’nde ev bağışlanmasının ardından, bir bağış da Afrin şehidimize geldi.

2018 yılı mart ayında Afrin'de şehit düşen Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart’ın babası İlhan Kart’a, şehidin doğup büyüdüğü Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bir başka Ünyeli hayırsever tarafından ev yaptırılıyor. 4 ay sonra anahtar teslimi yapılacak olan evi Aktif İnşaat sahibi Müteahhit Orhan Külünk bağışladı.

Şehit ailelerinin toplum nazarında ayrı bir yeri olduğunu ve önem taşıdığını ifade eden Kaymakam Güney, “Şehit ailelerimize devletin gösterdiği hassasiyeti çok şükür ki vatandaşlarımız da gösteriyor ve maddi manevi her türlü katkıyı sunuyorlar. Bu gönül birlikteliği için tüm vatandaşlarımıza, katkı sağlayan kişi ve kuruluşlarımıza, özellikle de İsmail Arslan ve Orhan Külünk beylere şükranlarımı sunuyor ve kendilerini tebrik ediyorum.“ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.