Seçimi kazanırsa "Fısfıs İsmail' müdür olacak

SİYASET 13.11.2018 - 22:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1971+ kez okundu.
 

Seçimi kazanırsa "Fısfıs İsmail' müdür olacak

“Fısfıs İsmail” karakteriyle tanınan oyuncu Süleyman Yağcı, AK Parti’den Akkuş Belediye Başkan aday adayı olan Ahmet Kocakoç’a destek olmak için Ordu’ya geldi.
Altınordu ve Ünye ilçelerinde ziyaretlerde bulunan Süleyman Yağcı,  AK Parti’den Akkuş Belediye Başkan aday adayı olan arkadaşına destek olmak için geldiğini söyledi. Yağcı, “Akkuş ilçemizin belediye başkan aday adayı Sayın Ahmet Kocakoç benim 25 yıllık ailece görüştüğüm arkadaşım. Kendisini desteklemek için yanındayım birlikte Akkuş’a gideceğiz. Tabi inşallah başkanlığı alırsa bundan sonra bir adresimde burasıdır.” dedi. -“Kültürden sorumlu müdürüm olacak”- AK Parti Akkuş Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kocakoç, Süleyman Yağcı’nın, göreve gelmesi durumunda kültürden sorumlu müdür olacağını belirterek, şunları söyledi: “AK Parti Akkuş Belediye Başkan aday adayı olarak müracaatımı yapacağım. Kıymetli dostum İsmail Bey benimle beraber Akkuş’a çıkacak. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımın bütününün içerisinde bulunacaktır. Kendisi benim bundan sonra kültürden sorumlu müdürüm olacak.”
“Fısfıs İsmail” karakteriyle tanınan oyuncu Süleyman Yağcı, AK Parti’den Akkuş Belediye Başkan aday adayı olan Ahmet Kocakoç’a destek olmak için Ordu’ya geldi.

Altınordu ve Ünye ilçelerinde ziyaretlerde bulunan Süleyman Yağcı,  AK Parti’den Akkuş Belediye Başkan aday adayı olan arkadaşına destek olmak için geldiğini söyledi. Yağcı, “Akkuş ilçemizin belediye başkan aday adayı Sayın Ahmet Kocakoç benim 25 yıllık ailece görüştüğüm arkadaşım. Kendisini desteklemek için yanındayım birlikte Akkuş’a gideceğiz. Tabi inşallah başkanlığı alırsa bundan sonra bir adresimde burasıdır.” dedi.

-“Kültürden sorumlu müdürüm olacak”-

AK Parti Akkuş Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kocakoç, Süleyman Yağcı’nın, göreve gelmesi durumunda kültürden sorumlu müdür olacağını belirterek, şunları söyledi:

“AK Parti Akkuş Belediye Başkan aday adayı olarak müracaatımı yapacağım. Kıymetli dostum İsmail Bey benimle beraber Akkuş’a çıkacak. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımın bütününün içerisinde bulunacaktır. Kendisi benim bundan sonra kültürden sorumlu müdürüm olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.