Saygı ve Özlemle...

BÖLGE GÜNDEMİ 10.11.2020 - 23:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1379+ kez okundu.
 

Saygı ve Özlemle...

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da saatler dokuzu beş geçe hayat durdu.
  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yılında ülke genelinde olduğu gibi Ünye’de de düzenlenen törenlerle anıldı. Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, siyasi parti temsilcileri ve derneklerin çelenkleri anıt önüne koyuldu. Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle tören düzenlendi. Çelenk sunumunun ardından sirenler 2 dakika boyunca çaldı. Cumhuriyet Meydanı sessizliğe bürünürken sadece siren sesleri duyuldu. Devlet Sahil Yolu’nda da araç sürücüleri araçlarından inerek Ata’ya saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunurken göndere çekilen Türk Bayrağı bu kez yarıya indirildi. Programa Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kurulu başkan ve yöneticiler ile vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı’nın ardından tören sona erdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da saatler dokuzu beş geçe hayat durdu.

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yılında ülke genelinde olduğu gibi Ünye’de de düzenlenen törenlerle anıldı.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, siyasi parti temsilcileri ve derneklerin çelenkleri anıt önüne koyuldu.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle tören düzenlendi. Çelenk sunumunun ardından sirenler 2 dakika boyunca çaldı. Cumhuriyet Meydanı sessizliğe bürünürken sadece siren sesleri duyuldu.

Devlet Sahil Yolu’nda da araç sürücüleri araçlarından inerek Ata’ya saygı duruşunda bulundu.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunurken göndere çekilen Türk Bayrağı bu kez yarıya indirildi.

Programa Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kurulu başkan ve yöneticiler ile vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı’nın ardından tören sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.