Şahin, “Yeni Köprüler, Yeni Yollar, Yeni Sular, Yeni Salonlar İnşa Edeceğiz”

SİYASET 13.03.2019 - 23:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2231+ kez okundu.
 

Şahin, “Yeni Köprüler, Yeni Yollar, Yeni Sular, Yeni Salonlar İnşa Edeceğiz”

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin ve Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hüseyin Akot, Fatsa’da ki seçim çalışmalarına devam ediyor.
Her fırsatta Fatsa’ya gelerek vatandaşlarla ve STK temsilcileri ile biraya gelen Şahin ve Akot bu sefer Fatsa Genç İş Adamları Derneği ve FATSA OFF ROAD Derneğini ziyaret ettiler. SP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, “Tutumsuzluk ve israftan kaçınma bizim en önemli ilkelerimiz olacak. Savurganlığı önleyerek, rant anlayışına, yolsuzluğa geçit vermeyerek sağlayacağımız tasarruflarla yeni köprüler, yeni yollar, yeni sular, yeni salonlar inşa edeceğiz” dedi. Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, “Sizin için rahatsızlık konusu olan ya da ihtiyaç konusu olan ne varsa, belediye başkanımızla beraber, biz birlikte inşallah çözeceğiz. Biz bunun kararlılığındayız. Biz çalışırken, çaba gösterirken bir takım ilkelerle, karakterle, bilgiyle, tecrübeyle iş yapamaya alışmış, 40 yılımızı bu anlayışla geride bırakmış bir yönetici olarak yolumuza devam edeceğiz. Hayat bizi hırçınlaştırmaz. Hayat bizi kavgaya götürmez. Hayat ve sizler bizi zaman içinde hep tevriye ve olgunluk içerisinde yetiştirdiniz. Biz zaman geçtikçe, geride yılları bıraktıkça sizler gibi olgunlaşarak, ahlakımızı geliştirerek, tecrübemizi arttırarak, yeni dönemde Hz. Mevlana’nın dediği gibi yeni işler, yeni sözler ifade etmek durumundayız. Onu yapmaya çalışacağız” diye konuştu. GÜCÜ ARTMIŞ BİR ORDU HEDEFİMİZ Şahin, konuşmasını şöyle tamamladı: “Turizm ili Ordu hedefimiz doğrultusunda bundan seneler önce projelerini yapmaya, yatırımlarını gerçekleştirmeye gayret eden bir beldemiz. Bu yol da bizim aynı istikametimizde. Bundan sonra daha hızlı bir şekilde ilerleyeceğiz. Yabancı misafirlerimiz de üç sene sonra, beş sene sonra yazın yaylada, kışın karlı manzaralarda aramızda olacak. Beş sene sonra Ordu’da bizim dışımızda başkaları da daha fazla olacak, başka ülkelerden misafirlerimiz olacak. Hem dünya ile buluşan bir Ordu, hem de ekonomisini ve kültürünü zenginleştiren bir Ordu inşallah birlikte gerçekleşecek. Biz çalışırken, çaba gösterirken bir takım ilkelerle, karakterle, bilgiyle, tecrübeyle iş yapamaya alışmış, 40 yılımızı bu anlayışla geride bırakmış bir yönetici olarak yolumuza devam edeceğiz. Hayat bizi hırçınlaştırmaz. Hayat bizi kavgaya götürmez. Hayat ve sizler bizi zaman içinde hep tevriye ve olgunluk içerisinde yetiştirdiniz. Biz zaman geçtikçe, geride yılları bıraktıkça sizler gibi olgunlaşarak, ahlakımızı geliştirerek, tecrübemizi arttırarak, yeni dönemde Hz. Mevlana’nın dediği gibi yeni işler, yeni sözler ifade etmek durumundayız. Onu yapmaya çalışacağız” dedi. Şahin, Genç iş adamlarımıza bizlere verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum. Fatsa’da adayımız Hüseyin Akot’un başkanlık seçimini kazanacağından kuşkum yok” diye konuştu. FAGİAD Başkanı M. Serkan Erdik ise, “Eski İçişleri bakanımızı burada ağırlamaktan son derece memnun olduk. Kendisine Çok teşekkür ediyoruz programımıza katıldığı için”dedi.
Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin ve Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hüseyin Akot, Fatsa’da ki seçim çalışmalarına devam ediyor.

Her fırsatta Fatsa’ya gelerek vatandaşlarla ve STK temsilcileri ile biraya gelen Şahin ve Akot bu sefer Fatsa Genç İş Adamları Derneği ve FATSA OFF ROAD Derneğini ziyaret ettiler.

SP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, “Tutumsuzluk ve israftan kaçınma bizim en önemli ilkelerimiz olacak. Savurganlığı önleyerek, rant anlayışına, yolsuzluğa geçit vermeyerek sağlayacağımız tasarruflarla yeni köprüler, yeni yollar, yeni sular, yeni salonlar inşa edeceğiz” dedi.
Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, “Sizin için rahatsızlık konusu olan ya da ihtiyaç konusu olan ne varsa, belediye başkanımızla beraber, biz birlikte inşallah çözeceğiz. Biz bunun kararlılığındayız. Biz çalışırken, çaba gösterirken bir takım ilkelerle, karakterle, bilgiyle, tecrübeyle iş yapamaya alışmış, 40 yılımızı bu anlayışla geride bırakmış bir yönetici olarak yolumuza devam edeceğiz. Hayat bizi hırçınlaştırmaz. Hayat bizi kavgaya götürmez. Hayat ve sizler bizi zaman içinde hep tevriye ve olgunluk içerisinde yetiştirdiniz. Biz zaman geçtikçe, geride yılları bıraktıkça sizler gibi olgunlaşarak, ahlakımızı geliştirerek, tecrübemizi arttırarak, yeni dönemde Hz. Mevlana’nın dediği gibi yeni işler, yeni sözler ifade etmek durumundayız. Onu yapmaya çalışacağız” diye konuştu.


GÜCÜ ARTMIŞ BİR ORDU HEDEFİMİZ

Şahin, konuşmasını şöyle tamamladı: “Turizm ili Ordu hedefimiz doğrultusunda bundan seneler önce projelerini yapmaya, yatırımlarını gerçekleştirmeye gayret eden bir beldemiz. Bu yol da bizim aynı istikametimizde. Bundan sonra daha hızlı bir şekilde ilerleyeceğiz. Yabancı misafirlerimiz de üç sene sonra, beş sene sonra yazın yaylada, kışın karlı manzaralarda aramızda olacak. Beş sene sonra Ordu’da bizim dışımızda başkaları da daha fazla olacak, başka ülkelerden misafirlerimiz olacak. Hem dünya ile buluşan bir Ordu, hem de ekonomisini ve kültürünü zenginleştiren bir Ordu inşallah birlikte gerçekleşecek. Biz çalışırken, çaba gösterirken bir takım ilkelerle, karakterle, bilgiyle, tecrübeyle iş yapamaya alışmış, 40 yılımızı bu anlayışla geride bırakmış bir yönetici olarak yolumuza devam edeceğiz. Hayat bizi hırçınlaştırmaz. Hayat bizi kavgaya götürmez. Hayat ve sizler bizi zaman içinde hep tevriye ve olgunluk içerisinde yetiştirdiniz. Biz zaman geçtikçe, geride yılları bıraktıkça sizler gibi olgunlaşarak, ahlakımızı geliştirerek, tecrübemizi arttırarak, yeni dönemde Hz. Mevlana’nın dediği gibi yeni işler, yeni sözler ifade etmek durumundayız. Onu yapmaya çalışacağız” dedi.
Şahin, Genç iş adamlarımıza bizlere verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum. Fatsa’da adayımız Hüseyin Akot’un başkanlık seçimini kazanacağından kuşkum yok” diye konuştu.
FAGİAD Başkanı M. Serkan Erdik ise, “Eski İçişleri bakanımızı burada ağırlamaktan son derece memnun olduk. Kendisine Çok teşekkür ediyoruz programımıza katıldığı için”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.