“Şahin’le görüşme var”

SİYASET 08.01.2019 - 22:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1849+ kez okundu.
 

“Şahin’le görüşme var”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin yaptığı açıklamada, “İdris Naim Şahin’le bir görüşme süreci var." dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin Ordu adayının İdris Naim Şahin olacağı iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, “İdris Naim Şahin’le bir görüşme süreci var. Bu görüşme sürecinin sağlığı bakımından açıklamaları bu görüşmeleri yapan arkadaşlarımızın yapması daha doğru olacaktır." dedi.   CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında, İçişleri eski Bakanı Ünyeli hemşerimiz İdris Naim Şahin’in CHP’nin Ordu adayı olacağına ilişkin haberlere cevap verdi. Ortada bir görüşme sürecinin olduğunu ifade eden Öztrak, görüşmeler sonucunda bir netlik oluştuğunda bilgilendirme yapılacağını söyledi. -“Bir görüşme var”-    Basın toplantısında,  CHP'nin Ordu adayının İdris Naim Şahin mi olacağına ilişkin haberlerinin sorulması üzerine Öztrak, “Ortada İdris Naim Şahin’le bir görüşme süreci var. Bu görüşme sürecinin sağlığı bakımından açıklamaları görüşmeleri yapan arkadaşlarımızın yapması daha doğru olacaktır.” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin yaptığı açıklamada, “İdris Naim Şahin’le bir görüşme süreci var." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin Ordu adayının İdris Naim Şahin olacağı iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, “İdris Naim Şahin’le bir görüşme süreci var. Bu görüşme sürecinin sağlığı bakımından açıklamaları bu görüşmeleri yapan arkadaşlarımızın yapması daha doğru olacaktır." dedi.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında, İçişleri eski Bakanı Ünyeli hemşerimiz İdris Naim Şahin’in CHP’nin Ordu adayı olacağına ilişkin haberlere cevap verdi.

Ortada bir görüşme sürecinin olduğunu ifade eden Öztrak, görüşmeler sonucunda bir netlik oluştuğunda bilgilendirme yapılacağını söyledi.

-“Bir görüşme var”- 

 

Basın toplantısında,  CHP'nin Ordu adayının İdris Naim Şahin mi olacağına ilişkin haberlerinin sorulması üzerine Öztrak, “Ortada İdris Naim Şahin’le bir görüşme süreci var. Bu görüşme sürecinin sağlığı bakımından açıklamaları görüşmeleri yapan arkadaşlarımızın yapması daha doğru olacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.