Şahin’e Ünye’de Büyük İlgi

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 10.03.2019 - 23:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1781+ kez okundu.
 

Şahin’e Ünye’de Büyük İlgi

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin Ünye’ye ziyaret gerçekleştirdi.
Ünyelilerin büyük ilgi gösterdiği ziyarette Ünye Meydanı’nda bulunan Fatsa Ünye ve Çevre İlleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’nin kermesini ziyaret eden Şahin, daha sonra Ünye Meydanı’nda vatandaşlara seslendi.   Ordu’da yaşanan sevgi çemberinin Ordu sınırlarını aştığını belirten Şahin, Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan’a güveninin tam olduğunu belirterek şu şekilde konuştu; Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin: “Güzel Ünyemizin güzel, mert, cesur insanları, sizlerle Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak sizlerle beraberim. Bugün de ne mutlu ki Ünye’de sizlerleyiz. Sizlerle birlikte güldük, birlikte üzüldük, sizlerle aynı kaderi yaşadık. Burada olan dostluk Cevizdere’de başlıyor, Fatsa’ya, Altınordu’ya, Kabadüz’e, Mesudiye’ye İkizce’ye, bütün Ordu’da örülmüş durumdadır. Bu sevgi çemberi Ordu’nun sınırlarını da aşan ve herkese örnek olan, bizim de bir Şahin’imiz olsa, biz de etrafında kenetlensek diye bütün illere örnek olan bir birlikteliği oluşturduk. Bundan sonra İnşallah çok daha güzel ve başarılı olacaktır. Bu başarı hepimizin başarısı olacaktır. Haftaya Çarşamba 11.52’de Yeniden Beraber Olacağız Ünye’de değerli kardeşim Veysel İlhan’la birlikte Ünye’nin geleceği çok güzel olacaktır. Veysel İlhan, sevdiğim, güvendiğim, dürüst, başarılı, bilgili, genç, enerjik, gönlünü de ruhunu da bedenini de Ünye için koyacağına inandığım bir kişidir. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü saat 11.52’de yeniden beraber olacağız. Orada düşüncelerimizi, yeni düşüncelerimizi paylaşacağız. Önümüzde güzel günler bizi beklemektedir. İnşallah hep beraber bu sevgiyle devam edeceğiz. Allah’a emanet olun.” diyerek sözlerini tamamladı.
Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin Ünye’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Ünyelilerin büyük ilgi gösterdiği ziyarette Ünye Meydanı’nda bulunan Fatsa Ünye ve Çevre İlleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’nin kermesini ziyaret eden Şahin, daha sonra Ünye Meydanı’nda vatandaşlara seslendi.

 

Ordu’da yaşanan sevgi çemberinin Ordu sınırlarını aştığını belirten Şahin, Ünye Belediye Başkan Adayı Veysel İlhan’a güveninin tam olduğunu belirterek şu şekilde konuştu;

Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin: “Güzel Ünyemizin güzel, mert, cesur insanları, sizlerle Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak sizlerle beraberim. Bugün de ne mutlu ki Ünye’de sizlerleyiz. Sizlerle birlikte güldük, birlikte üzüldük, sizlerle aynı kaderi yaşadık. Burada olan dostluk Cevizdere’de başlıyor, Fatsa’ya, Altınordu’ya, Kabadüz’e, Mesudiye’ye İkizce’ye, bütün Ordu’da örülmüş durumdadır. Bu sevgi çemberi Ordu’nun sınırlarını da aşan ve herkese örnek olan, bizim de bir Şahin’imiz olsa, biz de etrafında kenetlensek diye bütün illere örnek olan bir birlikteliği oluşturduk. Bundan sonra İnşallah çok daha güzel ve başarılı olacaktır. Bu başarı hepimizin başarısı olacaktır.

Haftaya Çarşamba 11.52’de Yeniden Beraber Olacağız

Ünye’de değerli kardeşim Veysel İlhan’la birlikte Ünye’nin geleceği çok güzel olacaktır. Veysel İlhan, sevdiğim, güvendiğim, dürüst, başarılı, bilgili, genç, enerjik, gönlünü de ruhunu da bedenini de Ünye için koyacağına inandığım bir kişidir. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü saat 11.52’de yeniden beraber olacağız. Orada düşüncelerimizi, yeni düşüncelerimizi paylaşacağız. Önümüzde güzel günler bizi beklemektedir. İnşallah hep beraber bu sevgiyle devam edeceğiz. Allah’a emanet olun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.