Sağlık-Sen'liler değişim istiyor...

BÖLGE GÜNDEMİ 01.09.2018 - 00:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2222+ kez okundu.
 

Sağlık-Sen'liler değişim istiyor...

Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkan Adayı Ahmet Yılmaz, artık Ordu Sağlık-Sen'de Yönetim Kurulu Başkanı’nın değişmesi mecburi hale gelmiştir dedi.
Ordu Sağlık Sen üyesi ve delegelerine seslenen Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkan Adayı Ahmet Yılmaz, “Artık Ordu Sağlık-Sen'de Yönetim Kurulu Başkanı’nın değişmesi gerekli hale gelmiştir. Artık işin üyeleri ile idareler arasında kavgayı değil çözümü ön plana çıkaran, kendi çevresindeki bir kaç kişinin değil, tüm üyelerin hakkını savunan, Sağlık-Sen üyeleri arasında ayrım yapmaksızın herkesi kucaklayan, Rahmetli M.Akif İnan abimizin ilke ve prensiplerine göre hareket eden ehil kişilere teslim edilmesi gereklidir.” diye konuştu. Yılmaz, “Farklı düşünüyor diye üyeleriyle uğraşan değil, farklılıkları zenginliğe dönüştürüp ortak kazanımlar idealine odaklayacak kişileri seçmeniz ve yeni Türkiye idealine odaklı, ilke ve çalışma ortamında üretici, bir o kadar da üyelerin emeklerini her platformda çok yönlü savunan, üyeleriyle birlikte çözüm üreten anlayışı desteklemenizin zamanı sizce de gelmedi mi?  “Her şey bir adımla başlar” sözü gereği paylaştığım fikirlerin arkasında duran ve ben de çözüm ortağı olacağım diyen tüm üyelerimizi delege adayı olmaya davet ediyorum. Gayret bizden; Zafer Allah tan İnşallah.” diye konuştu.  
Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkan Adayı Ahmet Yılmaz, artık Ordu Sağlık-Sen'de Yönetim Kurulu Başkanı’nın değişmesi mecburi hale gelmiştir dedi.

Ordu Sağlık Sen üyesi ve delegelerine seslenen Sağlık Sen Ordu Şubesi Başkan Adayı Ahmet Yılmaz, “Artık Ordu Sağlık-Sen'de Yönetim Kurulu Başkanı’nın değişmesi gerekli hale gelmiştir. Artık işin üyeleri ile idareler arasında kavgayı değil çözümü ön plana çıkaran, kendi çevresindeki bir kaç kişinin değil, tüm üyelerin hakkını savunan, Sağlık-Sen üyeleri arasında ayrım yapmaksızın herkesi kucaklayan, Rahmetli M.Akif İnan abimizin ilke ve prensiplerine göre hareket eden ehil kişilere teslim edilmesi gereklidir.” diye konuştu.

Yılmaz, “Farklı düşünüyor diye üyeleriyle uğraşan değil, farklılıkları zenginliğe dönüştürüp ortak kazanımlar idealine odaklayacak kişileri seçmeniz ve yeni Türkiye idealine odaklı, ilke ve çalışma ortamında üretici, bir o kadar da üyelerin emeklerini her platformda çok yönlü savunan, üyeleriyle birlikte çözüm üreten anlayışı desteklemenizin zamanı sizce de gelmedi mi?  “Her şey bir adımla başlar” sözü gereği paylaştığım fikirlerin arkasında duran ve ben de çözüm ortağı olacağım diyen tüm üyelerimizi delege adayı olmaya davet ediyorum. Gayret bizden; Zafer Allah tan İnşallah.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.