Sağlık çalışanları kaza geçirdi 3 ölü

ASAYİŞ 21.06.2018 - 10:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2662+ kez okundu.
 

Sağlık çalışanları kaza geçirdi 3 ölü

Muş’ta sağlık sektöründe çalışan 4 arkadaşın Karadeniz gezisi faciayla sonuçlandı.
Giresun’un Tirebolu ilçesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak menfeze çarpan otomobildeki 3 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı. Kaza,Tirebolu ilçesi Doğancı köyü mevkii Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana geldi. 34 LJ 4687 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Araç, yol kenarındaki menfez duvarına çarptı. Kazada, otomobildeki Ömer Ozan (24), Yunus Emre Şakar (24), Serkan Yalova (25) ile Mustafa Aksoy (23) ağır yaralandı.Kazaya Trabzon’a hasta bıraktıktan sonra Ordu’ya dönen 112 ekipleri yaptı. Olay yerine gelen diğer sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma, Espiye ve Tirebolu Devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan Ömer Ozan, Yunus Emre Şakar ve Serkan Yalova yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mustafa Aksoy’un tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren Ömer Ozan’ın, Muş E Tipi Kapalı Cezaevi’nde sağlık memuru, Yunus Emre Şakar’ın 112 Acil Servis İstasyonu’nda acil tıp teknisyeni, Serkan Yalova’nın ise Muş Devlet Hastanesi’nde otomasyon görevlisi, ağır yaralı Mustafa Aksoy’un da 112 Acil’de acil tıp teknisyeni oldukları öğrenildi. Yıllık izne çıkan 4 sağlıkçı arkadaşın, gezi için Karadeniz’e geldikleri belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Muş’ta sağlık sektöründe çalışan 4 arkadaşın Karadeniz gezisi faciayla sonuçlandı.

Giresun’un Tirebolu ilçesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak menfeze çarpan otomobildeki 3 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.
Kaza,Tirebolu ilçesi Doğancı köyü mevkii Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana geldi.
34 LJ 4687 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.
Araç, yol kenarındaki menfez duvarına çarptı. Kazada, otomobildeki Ömer Ozan (24), Yunus Emre Şakar (24), Serkan Yalova (25) ile Mustafa Aksoy (23) ağır yaralandı.Kazaya Trabzon’a hasta bıraktıktan sonra Ordu’ya dönen 112 ekipleri yaptı.
Olay yerine gelen diğer sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma, Espiye ve Tirebolu Devlet hastanelerine kaldırıldı.
Yaralılardan Ömer Ozan, Yunus Emre Şakar ve Serkan Yalova yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mustafa Aksoy’un tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Kazada yaşamını yitiren Ömer Ozan’ın, Muş E Tipi Kapalı Cezaevi’nde sağlık memuru, Yunus Emre Şakar’ın 112 Acil Servis İstasyonu’nda acil tıp teknisyeni, Serkan Yalova’nın ise Muş Devlet Hastanesi’nde otomasyon görevlisi, ağır yaralı Mustafa Aksoy’un da 112 Acil’de acil tıp teknisyeni oldukları öğrenildi.
Yıllık izne çıkan 4 sağlıkçı arkadaşın, gezi için Karadeniz’e geldikleri belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.