Rulopak'ın Sahibi Nurettin Karaman Memleketini Unutmadı

BÖLGE GÜNDEMİ 01.05.2020 - 17:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1378+ kez okundu.
 

Rulopak'ın Sahibi Nurettin Karaman Memleketini Unutmadı

Hijyen sektörünün önde gelen firmalarından Rulopak ‘ın sahibi Nurettin Karaman memleketini unutmadı. Karaman doğum yeri Kabadüze’e bir tır ramazan yardımı gönderdi.
70 ülkeye ihracat yapan Rulopak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına 50 Bin Tl ile katılmıştı. Firmanın Kurucusu ve Sahibi Nurettin karaman, ramazan ayında da doğduğu toprakları unutmadı. Karaman Kabadüz’de ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için 400 adet gıda kolisi gönderdi. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, “Salgın nedeniyle işine ara vermek zorunda kalan ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan vatandaşlarımıza, Devletimizin yanı sıra hayırsever iş insanları da yardım elini uzatıyor. İlimiz ve İlçemizin yetiştirdiği önemli iş insanları arasında yer alan hemşerimiz Rulopak firmasının sahibi İş adamı Nurettin Karaman, koronavirüs salgını nedeniyle zor duruma düşen vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 400 adet gıda kolisi gönderdi. Yardım kolileri Kaymakamlığımızın Vefa Sosyal Destek Grubu ile koordineli olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Mübarek Ramazan günlerinde ulaştıracağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu zor günlerinde uzatılan bu yardım eli, hepimiz için çok kıymetlidir. Hayırsever iş insanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul eylesin. Rabbim razı olsun.”dedi.
Hijyen sektörünün önde gelen firmalarından Rulopak ‘ın sahibi Nurettin Karaman memleketini unutmadı. Karaman doğum yeri Kabadüze’e bir tır ramazan yardımı gönderdi.


70 ülkeye ihracat yapan Rulopak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına 50 Bin Tl ile katılmıştı. Firmanın Kurucusu ve Sahibi Nurettin karaman, ramazan ayında da doğduğu toprakları unutmadı. Karaman Kabadüz’de ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için 400 adet gıda kolisi gönderdi.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, “Salgın nedeniyle işine ara vermek zorunda kalan ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan vatandaşlarımıza, Devletimizin yanı sıra hayırsever iş insanları da yardım elini uzatıyor.
İlimiz ve İlçemizin yetiştirdiği önemli iş insanları arasında yer alan hemşerimiz Rulopak firmasının sahibi İş adamı Nurettin Karaman, koronavirüs salgını nedeniyle zor duruma düşen vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 400 adet gıda kolisi gönderdi.
Yardım kolileri Kaymakamlığımızın Vefa Sosyal Destek Grubu ile koordineli olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Mübarek Ramazan günlerinde ulaştıracağız.
İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu zor günlerinde uzatılan bu yardım eli, hepimiz için çok kıymetlidir. Hayırsever iş insanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul eylesin. Rabbim razı olsun.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.