Rahmet ve minnetle anıyoruz

BÖLGE GÜNDEMİ 09.11.2020 - 16:04, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1950+ kez okundu.
 

Rahmet ve minnetle anıyoruz

Ordu Valisi Tuncay Sonel'in 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı
    Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında rahmetle, şükranla ve saygıyla yad ediyoruz.   Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir liderdir.    Milletçe, Türkiye Cumhuriyeti’ni dünyanın güçlü bir devleti olarak O'nun işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz.   Atatürk, ulusal birliğimizin, bağımsızlığımızın, çağdaşlaşmanın ve aydınlanmanın simgesidir. Atatürk, umutların yok olduğu bir dönemde, tüm vatandaşları aynı ülkü etrafında toplayarak ulusal birliği gerçekleştirmiş, yürüttüğü Kurtuluş Savaşı'yla da tarih önünde büyük bir zafer kazanmıştır.   10 Kasım’ı, Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri, ilke ve inkılâpları, kararlığı ve Türk Milletine olan inancı ile bize emanet ettiği Cumhuriyete, ilelebet sahip çıkacağımızın bilinci ile değerlendiriyoruz. Bize düşen görev; O’nun fikirlerini ve Türk Milletine duyduğu saygıyı, hissî, fikrî ve fiilî olarak, bütün davranış ve hareketlerimizle gelecek nesillere aktarmaktır.    İstiklâl Savaşı için verilen mücadele, Atatürk ve silah arkadaşlarının başarıları Türk gençliği için övünç kaynağıdır. Bu topraklar için can veren tüm şehitlerimize ve Mustafa Kemal Atatürk’e bu görevi borç biliriz.   Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde, Cumhuriyet'imizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, rahmet ve minnetle anıyoruz.  
Ordu Valisi Tuncay Sonel'in 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

 

 

Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında rahmetle, şükranla ve saygıyla yad ediyoruz.

 

Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir liderdir. 

 

Milletçe, Türkiye Cumhuriyeti’ni dünyanın güçlü bir devleti olarak O'nun işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz.

 

Atatürk, ulusal birliğimizin, bağımsızlığımızın, çağdaşlaşmanın ve aydınlanmanın simgesidir. Atatürk, umutların yok olduğu bir dönemde, tüm vatandaşları aynı ülkü etrafında toplayarak ulusal birliği gerçekleştirmiş, yürüttüğü Kurtuluş Savaşı'yla da tarih önünde büyük bir zafer kazanmıştır.

 

10 Kasım’ı, Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri, ilke ve inkılâpları, kararlığı ve Türk Milletine olan inancı ile bize emanet ettiği Cumhuriyete, ilelebet sahip çıkacağımızın bilinci ile değerlendiriyoruz. Bize düşen görev; O’nun fikirlerini ve Türk Milletine duyduğu saygıyı, hissî, fikrî ve fiilî olarak, bütün davranış ve hareketlerimizle gelecek nesillere aktarmaktır. 

 

İstiklâl Savaşı için verilen mücadele, Atatürk ve silah arkadaşlarının başarıları Türk gençliği için övünç kaynağıdır. Bu topraklar için can veren tüm şehitlerimize ve Mustafa Kemal Atatürk’e bu görevi borç biliriz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde, Cumhuriyet'imizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.