PTT’nin yeni konsepti ilk kez Ünye’de uygulanacak

BÖLGE GÜNDEMİ 07.10.2018 - 00:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2186+ kez okundu.
 

PTT’nin yeni konsepti ilk kez Ünye’de uygulanacak

PTT’nin yaptığı konsept değişikliği Ordu’da ilk defa Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki şubede uygulanacak.
Türkiye genelinde konsept değişikliğine giden PTT, yeni konseptini Ordu’da ilk defa Fevzi Çakmak Mahallesi’nde faaliyete geçmeye hazırlanan PTT Şubesi’nde uygulayacak. Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hasan Çalışkan, gazetemize yaptığı özel açıklamada PTT şubesinin kısa sürede açılacağını söyledi. -“Yeni konsept için gecikme yaşandı”- uzun zamandır açılması için mücadele verdikleri PTT şubesinin kısa sürede açılacağını ifade eden Çalışkan, ptt’nin yeni konseptinin ilk defa mahallelerinde uygulanacağını belirterek şöyle konuştu: “Biz, uzun zamandır mahallemize PTT Şubesi açılması için çalışıyorduk. Bu çalışmalarımız sonunda meyvesini vermeye başladı. Fevzi Çakmak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Belllona karşısında bulunan Oney Fırın’ın bitişiğindeki üç katlı binanın birinci katına şube açılacak. Şuanda şubede her şey hazır sadece bankamatik gelmesi bekleniyor. O da geldiği zaman en geç bir ay içerisinde şubemiz açılmış olacak. PTT Türkiye genelinde bir konsept değişikliğine gitti. Yenilenen konseptte Ordu ilinde ilk defa Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi’nde uygulanmış olacak. Bu sebepten dolayı biraz gecikme oldu. PTT Şubesi’nin mahallemizde hizmet vermesinden sonra burada ATM para yatırma, para çekme, bütün posta hizmetleri yapılacak. Uzun zamandır uğraş verdiğimiz PTT Hizmet Binamız en kısa sürede hizmete girecek olup emeği geçen başta PTT Ordu İl Müdürüne, Ünye İlçe Müdürümüze, şefimize ve Baş Dağıtıcı Nail Beye mahallem adına teşekkür ediyorum.”
PTT’nin yaptığı konsept değişikliği Ordu’da ilk defa Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki şubede uygulanacak.

Türkiye genelinde konsept değişikliğine giden PTT, yeni konseptini Ordu’da ilk defa Fevzi Çakmak Mahallesi’nde faaliyete geçmeye hazırlanan PTT Şubesi’nde uygulayacak.

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hasan Çalışkan, gazetemize yaptığı özel açıklamada PTT şubesinin kısa sürede açılacağını söyledi.

-“Yeni konsept için gecikme yaşandı”-

uzun zamandır açılması için mücadele verdikleri PTT şubesinin kısa sürede açılacağını ifade eden Çalışkan, ptt’nin yeni konseptinin ilk defa mahallelerinde uygulanacağını belirterek şöyle konuştu:

“Biz, uzun zamandır mahallemize PTT Şubesi açılması için çalışıyorduk. Bu çalışmalarımız sonunda meyvesini vermeye başladı. Fevzi Çakmak Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Belllona karşısında bulunan Oney Fırın’ın bitişiğindeki üç katlı binanın birinci katına şube açılacak. Şuanda şubede her şey hazır sadece bankamatik gelmesi bekleniyor. O da geldiği zaman en geç bir ay içerisinde şubemiz açılmış olacak. PTT Türkiye genelinde bir konsept değişikliğine gitti. Yenilenen konseptte Ordu ilinde ilk defa Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi’nde uygulanmış olacak. Bu sebepten dolayı biraz gecikme oldu. PTT Şubesi’nin mahallemizde hizmet vermesinden sonra burada ATM para yatırma, para çekme, bütün posta hizmetleri yapılacak. Uzun zamandır uğraş verdiğimiz PTT Hizmet Binamız en kısa sürede hizmete girecek olup emeği geçen başta PTT Ordu İl Müdürüne, Ünye İlçe Müdürümüze, şefimize ve Baş Dağıtıcı Nail Beye mahallem adına teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.