Polisin Dur İhtarına Uymayan Şahıs Ortalığı Karıştırdı

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 24.06.2019 - 10:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1546+ kez okundu.
 

Polisin Dur İhtarına Uymayan Şahıs Ortalığı Karıştırdı

Polisin dur ihtarına uymayan sürücü ortalığı karıştırdı.
Edinilen bilgiye göre, Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda bugün saat 16:45 sıralarında Kaymakamlık önündeki yoldan ters istikamette gelen 32 LF 665 plakalı araç sürücüsü, polisin dur ikazına rağmen yoluna devam edince polis tarafından kovalandı. İsmi henüz açıklanmayan şahıs polisten kaçamayacağını anlayınca aracını yolun ortasına bırakarak yaya olarak devam etmek istedi.  Polis ise araç sahibini yakaladı.   Olay yerinde kısa süre hengame oluşurken 32 LF 665 plakalı aracın sürücüsü polis tarafından emniyete götürüldü. Yolun ortasında kalan ve trafiği tıkayan araç daha sonra yoldan çekildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Polisin dur ihtarına uymayan sürücü ortalığı karıştırdı.

Edinilen bilgiye göre, Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda bugün saat 16:45 sıralarında Kaymakamlık önündeki yoldan ters istikamette gelen 32 LF 665 plakalı araç sürücüsü, polisin dur ikazına rağmen yoluna devam edince polis tarafından kovalandı. İsmi henüz açıklanmayan şahıs polisten kaçamayacağını anlayınca aracını yolun ortasına bırakarak yaya olarak devam etmek istedi.  Polis ise araç sahibini yakaladı.

 

Olay yerinde kısa süre hengame oluşurken 32 LF 665 plakalı aracın sürücüsü polis tarafından emniyete götürüldü. Yolun ortasında kalan ve trafiği tıkayan araç daha sonra yoldan çekildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.