Pide Soygunu Devam Ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 08.05.2020 - 07:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2509+ kez okundu.
 

Pide Soygunu Devam Ediyor

Her ramazan belirlenen pide fiyatlarına gelen tepkiler üzerine yeni fiyat ayarlaması yapılmıştı.
  İlk olarak 5 TL açıklanan Ramazan pidesine gelen tepkiler üzerine Ordu Valisi Seddar Yavuz’un girişimleri ile pide 4,5 TL düşürüldü. VALİ SEDDAR YAVUZ TEPKİLERE KULAK VERDİ İlk de açıklanan ve 5 TL olan pide fiyatına kamuoyundan gelen yoğun tepkilere ek olarak açıklama yapan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Ünye Temsilcisi Cavit Arslan pide ile ilgili fiyat indirim yapılması gerektiğini belirtmişti. Gazetemizde yayınlanan haber ses getirmişti. VATANDAŞ BİLDİRİMDEN MEMNUN AMA Tepkiler üzerine yapılan indirim vatandaşlar arasında memnuniyet ile karşılansa da uygulamaya geçmedi. Ünye’de ki fırınlarda vali Bey’in açıklamasına rağmen denetim yapılmadığı ve fırınların hala keyfi uygulama ile ekmekleri 5 liraya satması tepkileri iyice artırdı. ASLAN ÖNCE TEŞEKKÜR ETTİ, SONRA YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ Konuyla ilgili olarak konuşan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Ünye Temsilcisi Cavit Arslan “kamuoyunun ve bizim sesimizi duyan ve pide fiyatında indirim yapan valimize öncelikli olarak teşekkür ediyorum. Elimizden gelen bu sevindirici kararın ardından pide fiyatların düşmesini bekledik. Lakin gördük ki şu ana kadar fırıncılar bu fiyat tarifesi ne uymayıp kendi kafalarına göre fiyat tarifesinden satış yapıyorlar. Burada vatandaşın mağduriyeti hala devam ediyor. Fırıncılar almış olduğu karar devletin kararından üstte değil. Belediyenin ve kaymakamlığın gerekli tefrişleri yapmasını ve vali Bey’in almış olduğu kararın uygulanmasını bekliyoruz” dedi.
Her ramazan belirlenen pide fiyatlarına gelen tepkiler üzerine yeni fiyat ayarlaması yapılmıştı.

 

İlk olarak 5 TL açıklanan Ramazan pidesine gelen tepkiler üzerine Ordu Valisi Seddar Yavuz’un girişimleri ile pide 4,5 TL düşürüldü.

VALİ SEDDAR YAVUZ TEPKİLERE KULAK VERDİ

İlk de açıklanan ve 5 TL olan pide fiyatına kamuoyundan gelen yoğun tepkilere ek olarak açıklama yapan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Ünye Temsilcisi Cavit Arslan pide ile ilgili fiyat indirim yapılması gerektiğini belirtmişti. Gazetemizde yayınlanan haber ses getirmişti.

VATANDAŞ BİLDİRİMDEN MEMNUN AMA

Tepkiler üzerine yapılan indirim vatandaşlar arasında memnuniyet ile karşılansa da uygulamaya geçmedi.

Ünye’de ki fırınlarda vali Bey’in açıklamasına rağmen denetim yapılmadığı ve fırınların hala keyfi uygulama ile ekmekleri 5 liraya satması tepkileri iyice artırdı.

ASLAN ÖNCE TEŞEKKÜR ETTİ, SONRA YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİ

Konuyla ilgili olarak konuşan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Ünye Temsilcisi Cavit Arslan “kamuoyunun ve bizim sesimizi duyan ve pide fiyatında indirim yapan valimize öncelikli olarak teşekkür ediyorum. Elimizden gelen bu sevindirici kararın ardından pide fiyatların düşmesini bekledik. Lakin gördük ki şu ana kadar fırıncılar bu fiyat tarifesi ne uymayıp kendi kafalarına göre fiyat tarifesinden satış yapıyorlar. Burada vatandaşın mağduriyeti hala devam ediyor. Fırıncılar almış olduğu karar devletin kararından üstte değil. Belediyenin ve kaymakamlığın gerekli tefrişleri yapmasını ve vali Bey’in almış olduğu kararın uygulanmasını bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.