Perşembe ilçesi mersin köyü balıkçı barınağı temiz çevreye kavuşuyor

BÖLGE GÜNDEMİ 16.06.2021 - 03:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1796+ kez okundu.
 

Perşembe ilçesi mersin köyü balıkçı barınağı temiz çevreye kavuşuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) çevreyi koruyan çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
    Balıkçılık sektörü ve deniz turizmi açısından önemli bir konuma sahip olan Perşembe ilçesi Mersin Köyü Balıkçı Barınağı, OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kanalizasyon hattı çalışmaları sayesinde temiz bir çevreye kavuşuyor. Balıkçı Barınağı ve çevresinde bulunan yerleşim yerlerinin kanalizasyon atıkları denize veya bölge halkının kendi imkânlarıyla yaptığı foseptiklere deşarj ediliyordu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, meydana gelen bu sorunun ortadan kaldırılması için talimatlarını verdi. Bu kapsamda OSKİ ekipleri çalışmalarına hemen başladı.            KANALİZASYON ATIKLARI TEK BİR NOKTADA TOPLANIYOR       Mersin Köyü Balıkçı Barınağı çevresindeki hanelerin ve iş yerlerinin kanalizasyon atıklarının toplanması için foseptik yapısı inşa edildi. Ardından bölgede 300 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı inşa edilerek evlerin ve iş yerlerinin kanalizasyonları yeni yapılan foseptik yapısına bağlandı. OSKİ tarafından yapılan bu çalışmalar neticesinde; Ordu’da Balıkçılık sektörü ve turizm açısından önemli bir konuma sahip olan Mersin Köyü Balıkçı Barınağı temiz bir çevreye kavuşmuş olacak.                              
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) çevreyi koruyan çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

 

 

Balıkçılık sektörü ve deniz turizmi açısından önemli bir konuma sahip olan Perşembe ilçesi Mersin Köyü Balıkçı Barınağı, OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kanalizasyon hattı çalışmaları sayesinde temiz bir çevreye kavuşuyor. Balıkçı Barınağı ve çevresinde bulunan yerleşim yerlerinin kanalizasyon atıkları denize veya bölge halkının kendi imkânlarıyla yaptığı foseptiklere deşarj ediliyordu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, meydana gelen bu sorunun ortadan kaldırılması için talimatlarını verdi. Bu kapsamda OSKİ ekipleri çalışmalarına hemen başladı. 

 

 

 

 

 

KANALİZASYON ATIKLARI TEK BİR NOKTADA TOPLANIYOR

 

 

 

Mersin Köyü Balıkçı Barınağı çevresindeki hanelerin ve iş yerlerinin kanalizasyon atıklarının toplanması için foseptik yapısı inşa edildi. Ardından bölgede 300 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı inşa edilerek evlerin ve iş yerlerinin kanalizasyonları yeni yapılan foseptik yapısına bağlandı. OSKİ tarafından yapılan bu çalışmalar neticesinde; Ordu’da Balıkçılık sektörü ve turizm açısından önemli bir konuma sahip olan Mersin Köyü Balıkçı Barınağı temiz bir çevreye kavuşmuş olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.