Paylaşmak ‘Isıtır’

YAŞAM 20.01.2021 - 21:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1811+ kez okundu.
 

Paylaşmak ‘Isıtır’

Altınordu Belediyesi Semt Pazarında Hem Pazar Esnafının Hem De Vatandaşların Yüzünü Güldürdü
Altınordu Belediyesi üretici ile tüketiciyi buluşturan Şirin Pazar’da sağlıklı ve konforlu bir alışveriş yapılması adına tüm önlemleri aldı. Soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı bugünlerde belediye hem sıcak çorba ikramı hem de palmiye sobaları ile bölgenin en büyük pazarında yürekleri ısıttı.     Altınordu Belediyesi sabahın erken saatlerinde “Şirin Pazar’da” sobaları kurdu. Çorbaları hazır etti. Şirin Pazar’da sabah saatlerinde sergilerini açan esnaflar çorba sürpriziyle karşılaştı. Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarını arttırarak sürdüren Altınordu Belediyesi havanın soğuk olmasına rağmen rızkını kazanmak isteyen pazarcı esnafı ve alışverişe gelen insanları unutmadı. Pazara gelenler çorba ikramıyla ısındı. Tezgâh açan vatandaşlar ise belediye tarafından pazara yerleştirilen palmiye sobalarla mutlu oldu.     PAZAR ESNAFININ İÇİ ISINDI     Sabahın erken saatlerinde pazara gelen pazarcı esnafları, Altınordu Belediyesi’nin çorba ikramıyla kahvaltı etme imkânı bulduklarını belirterek bu hizmetten dolayı Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.     Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla ekipler esnaflara ve alışverişe gelen vatandaşlara çorba ikram ederek, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Sıcak çorba dağıtımından memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar da alışveriş yaparken içtikleri çorbayla ısındı.  
Altınordu Belediyesi Semt Pazarında Hem Pazar Esnafının Hem De Vatandaşların Yüzünü Güldürdü

Altınordu Belediyesi üretici ile tüketiciyi buluşturan Şirin Pazar’da sağlıklı ve konforlu bir alışveriş yapılması adına tüm önlemleri aldı. Soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı bugünlerde belediye hem sıcak çorba ikramı hem de palmiye sobaları ile bölgenin en büyük pazarında yürekleri ısıttı.

 

 

Altınordu Belediyesi sabahın erken saatlerinde “Şirin Pazar’da” sobaları kurdu. Çorbaları hazır etti. Şirin Pazar’da sabah saatlerinde sergilerini açan esnaflar çorba sürpriziyle karşılaştı. Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarını arttırarak sürdüren Altınordu Belediyesi havanın soğuk olmasına rağmen rızkını kazanmak isteyen pazarcı esnafı ve alışverişe gelen insanları unutmadı. Pazara gelenler çorba ikramıyla ısındı. Tezgâh açan vatandaşlar ise belediye tarafından pazara yerleştirilen palmiye sobalarla mutlu oldu.

 

 

PAZAR ESNAFININ İÇİ ISINDI

 

 

Sabahın erken saatlerinde pazara gelen pazarcı esnafları, Altınordu Belediyesi’nin çorba ikramıyla kahvaltı etme imkânı bulduklarını belirterek bu hizmetten dolayı Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler.

 

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla ekipler esnaflara ve alışverişe gelen vatandaşlara çorba ikram ederek, hayırlı işler dileklerinde bulundu. Sıcak çorba dağıtımından memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar da alışveriş yaparken içtikleri çorbayla ısındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.