Parkede 2. Etap Heyecanı Başladı

SPOR 26.05.2021 - 14:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1347+ kez okundu.
 

Parkede 2. Etap Heyecanı Başladı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun düzenlediği HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 2. etap müsabakaları Yalova ve Bursa kentlerinde düzenleniyor.
15 takımın katılımıyla 5 gün sürecek HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 2. etap müsabakalarının ikinci günü, Yalova ve Bursa ev sahipliğinde yapılan müsabakalarla devam etti.     Geçtiğimiz ay başlanan 1. etap maçlarının ardından 2. etap maçlarına da ev sahipliği yapan Yalova ve Bursa’da parkeye çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk maçta karşılaştığı Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübüne 67-60 yenildi.  İkinci maçında ligin güçlü takımlarından İskenderun Engelliler Spor Kulübü ile karşılanan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı başından sonuna başa baş geçen maçı son dakikalarda gösterdiği performans ile 79-76 skor ile yenerek moral depoladı.     2. ETAP MAÇLARI 5 GÜN SÜRECEK     24-28 Mayıs tarihleri arasında Bursa ve Yalova kentlerinde düzenlenen maçlarda 5 takım ile mücadele edecek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının diğer maçları ise şunlar;     * 26 Mayıs saat 10:00’da Yalova Ortopedikler Spor Kulübü- Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü *27 Mayıs saat 14:00’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü-Bağcılar Engelli Gençlik ve Spor Kulübü *28 Mayıs Saat 12:30’da İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü- Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Öte yandan 30.06.2021 tarihinde düzenlenecek 3 etap maçlarının ardından ilk 8’e giren takımlar play-off maçlarında karşı karşıya gelecek.      
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun düzenlediği HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 2. etap müsabakaları Yalova ve Bursa kentlerinde düzenleniyor.

15 takımın katılımıyla 5 gün sürecek HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 2. etap müsabakalarının ikinci günü, Yalova ve Bursa ev sahipliğinde yapılan müsabakalarla devam etti.

 

 

Geçtiğimiz ay başlanan 1. etap maçlarının ardından 2. etap maçlarına da ev sahipliği yapan Yalova ve Bursa’da parkeye çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk maçta karşılaştığı Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübüne 67-60 yenildi.  İkinci maçında ligin güçlü takımlarından İskenderun Engelliler Spor Kulübü ile karşılanan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı başından sonuna başa baş geçen maçı son dakikalarda gösterdiği performans ile 79-76 skor ile yenerek moral depoladı.

 

 

2. ETAP MAÇLARI 5 GÜN SÜRECEK

 

 

24-28 Mayıs tarihleri arasında Bursa ve Yalova kentlerinde düzenlenen maçlarda 5 takım ile mücadele edecek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının diğer maçları ise şunlar;

 

 

* 26 Mayıs saat 10:00’da Yalova Ortopedikler Spor Kulübü- Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü

*27 Mayıs saat 14:00’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü-Bağcılar Engelli Gençlik ve Spor Kulübü

*28 Mayıs Saat 12:30’da İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü- Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü

Öte yandan 30.06.2021 tarihinde düzenlenecek 3 etap maçlarının ardından ilk 8’e giren takımlar play-off maçlarında karşı karşıya gelecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.