Otomobil ile Bisiklet Çarpıştı :1 Kişi Ağır Yaralı

ASAYİŞ 17.06.2018 - 12:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1881+ kez okundu.
 

Otomobil ile Bisiklet Çarpıştı :1 Kişi Ağır Yaralı

Ünye çevreyolu Çaybaşı sapağında otomobil ile bisiklet çarpıştı. Kazada 1 kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre,Bugün saat 12.45 sıralarında Ünye’den Terme istikametine seyir halinde olan sürücülüğünü A. ŞAHİN ‘in yaptığı 52 LK 001 plakalı araç , yolun sağ kısmından karşıdan karşıya geçmek isteyen bisiklet sürücüsü  D.ÇAM’a(37) çarpması sonucu yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi . Yaralı D. Çam ambulansla Ünye devlet hastanesine Ağir yaralı olarak kaldırıldı. Ünye devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden D.Çam’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Ünye çevreyolu Çaybaşı sapağında otomobil ile bisiklet çarpıştı. Kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre,Bugün saat 12.45 sıralarında Ünye’den Terme istikametine seyir halinde olan sürücülüğünü A. ŞAHİN ‘in yaptığı 52 LK 001 plakalı araç , yolun sağ kısmından karşıdan karşıya geçmek isteyen bisiklet sürücüsü  D.ÇAM’a(37) çarpması sonucu yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi .

Yaralı D. Çam ambulansla Ünye devlet hastanesine Ağir yaralı olarak kaldırıldı. Ünye devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden D.Çam’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.