Otogar Kavşağında Kaza

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 26.04.2019 - 14:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1270+ kez okundu.
 

Otogar Kavşağında Kaza

Ünye’de trafik kazası meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre Ünye otogar kavşağında saat 08:00 sıralarında iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.Fatsa yönünde gitmekte olan araç ile otagar tarafından anayola çıkan otomobiller çarpıştı.Kazada yandan çarpmanın etkisiyle 55 LN870 plakalı araç refüşe savruldu.Haber yayına hazırlanırken gelen ilk bilgilere göre kazada can kaybı ve yaralanan olmadı.Araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olay sonrası polis olay yerini emniyete alırken ,trafik akışı kontrollu olarak sağlandı.Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Ünye’de trafik kazası meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Ünye otogar kavşağında saat 08:00 sıralarında iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.Fatsa yönünde gitmekte olan araç ile otagar tarafından anayola çıkan otomobiller çarpıştı.Kazada yandan çarpmanın etkisiyle 55 LN870 plakalı araç refüşe savruldu.Haber yayına hazırlanırken gelen ilk bilgilere göre kazada can kaybı ve yaralanan olmadı.Araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Olay sonrası polis olay yerini emniyete alırken ,trafik akışı kontrollu olarak sağlandı.Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.