OSKİ İle Çatalpınar’ın Yüzü Güldü

BÖLGE GÜNDEMİ 11.09.2021 - 12:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1423+ kez okundu.
 

OSKİ İle Çatalpınar’ın Yüzü Güldü

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, geride kalan 2 yıl içinde Çatalpınar ilçesine OSKİ tarafından 15,4 km’lik içme suyu ve 2 km kanalizasyon hattı çalışmasının tamamlanarak faaliyete geçirildiğini söyledi
19 İLÇEDE YOĞUN ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR       Ordu’nun 19 ilçesinde ekiplerin yoğun çalışma içerisinde olduğunu belirten Başkan Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından eskiyen ve kullanım ömrünü tamamlayarak sık sık arızlara neden olan içme suyu hatlarında yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz” dedi.           “ESKİYEN HATLARI SİL BAŞTAN YENİLİYORUZ”       Zamana ve kullanıma bağlı olarak yıpranan hatları yenileme çalışmalarının OSKİ ekipleri tarafından yapıldığını belirten Başkan Güler, “OSKİ tarafından ilçelerimizde sürdürülen yatırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geride bıraktığımız 2 yıllık süre içinde Çatalpınar ilçemiz de özellikle içme suyu hattı konusunda önemli yatırımları hayata geçirdik. Şu ana kadar ilçemizde yaptığımız diğer yenileme çalışmalarının haricinde 15,4 km’lik içme suyu ve 2 km kanalizasyon hattı çalışması tamamlanarak faaliyete alındı. Bu çalışmalar haricinde ilçemizde özellikle yağmur suyu hattı ve diğer alt yapı yatırımları ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.      
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, geride kalan 2 yıl içinde Çatalpınar ilçesine OSKİ tarafından 15,4 km’lik içme suyu ve 2 km kanalizasyon hattı çalışmasının tamamlanarak faaliyete geçirildiğini söyledi

19 İLÇEDE YOĞUN ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

 

 

 

Ordu’nun 19 ilçesinde ekiplerin yoğun çalışma içerisinde olduğunu belirten Başkan Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından eskiyen ve kullanım ömrünü tamamlayarak sık sık arızlara neden olan içme suyu hatlarında yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

“ESKİYEN HATLARI SİL BAŞTAN YENİLİYORUZ”

 

 

 

Zamana ve kullanıma bağlı olarak yıpranan hatları yenileme çalışmalarının OSKİ ekipleri tarafından yapıldığını belirten Başkan Güler, “OSKİ tarafından ilçelerimizde sürdürülen yatırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geride bıraktığımız 2 yıllık süre içinde Çatalpınar ilçemiz de özellikle içme suyu hattı konusunda önemli yatırımları hayata geçirdik. Şu ana kadar ilçemizde yaptığımız diğer yenileme çalışmalarının haricinde 15,4 km’lik içme suyu ve 2 km kanalizasyon hattı çalışması tamamlanarak faaliyete alındı. Bu çalışmalar haricinde ilçemizde özellikle yağmur suyu hattı ve diğer alt yapı yatırımları ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.