Oryaz’da Kodlama Eğitimleri Başlıyor

TEKNOLOJİ 15.12.2020 - 23:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 6621+ kez okundu.
 

Oryaz’da Kodlama Eğitimleri Başlıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORYAZ A.Ş. gençlere yönelik teknoloji temelli eğitimler verecek. “Kodlama Uygulama Eğitimi” adıyla hazırlanan proje ile birlikte gençlerin bilim ve teknolojiyi sevmeleri sağlanarak Ordu ilinin bir yazılım üssü haline getirilmesi hedefleniyor.
Teknolojinin her alanında özellikle gençlere verdiği destek ile takdir toplayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu için yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.   Başkan Güler’in göreve geldiği ilk aylarda hizmete aldığı ve kurulduğu günden bu yana yazılım geliştirme, Ar-Ge çalışmaları, danışmanlık hizmetleri, teknolojik ürünlerin üretimi gibi birçok farklı alanda faaliyet gösteren ORYAZ A.Ş. Ordu ilinde yaşayan 13-40 yaş aralığındaki katılımcılara yönelik ücretsiz kodlama eğitimleri verecek. 21.12.2020- 31.12.2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerlerden seçim yapılarak 3-6 aylık geniş kapsamlı ileri düzey kodlama eğitimi verilecek ve üretim alım garantili yazılım sözleşmesi imzalanacak.     Gençlere Web Uygulama, Mobil Uygulama (Android ve IOS) geliştirme ve Ardunio ile Robotik Kodlama yeteneği kazandırmayı amaçlayan eğitimler, ORYAZ A.Ş. tarafından hafta içi 12.20 ile 13.30 saatleri arasında internet üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.   Online yapılacak başvuru ve eğitimler Ordu il sınırları içinde yaşayan katılımcılara açık olacak. Kayıtlar 15.12.2020-19.12.2020 tarihleri arasında http://egitim.oryaz.com.tr/ adresinden online olarak yapılacak.​      
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORYAZ A.Ş. gençlere yönelik teknoloji temelli eğitimler verecek. “Kodlama Uygulama Eğitimi” adıyla hazırlanan proje ile birlikte gençlerin bilim ve teknolojiyi sevmeleri sağlanarak Ordu ilinin bir yazılım üssü haline getirilmesi hedefleniyor.

Teknolojinin her alanında özellikle gençlere verdiği destek ile takdir toplayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu için yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

 

Başkan Güler’in göreve geldiği ilk aylarda hizmete aldığı ve kurulduğu günden bu yana yazılım geliştirme, Ar-Ge çalışmaları, danışmanlık hizmetleri, teknolojik ürünlerin üretimi gibi birçok farklı alanda faaliyet gösteren ORYAZ A.Ş. Ordu ilinde yaşayan 13-40 yaş aralığındaki katılımcılara yönelik ücretsiz kodlama eğitimleri verecek. 21.12.2020- 31.12.2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitimleri başarı ile tamamlayan kursiyerlerden seçim yapılarak 3-6 aylık geniş kapsamlı ileri düzey kodlama eğitimi verilecek ve üretim alım garantili yazılım sözleşmesi imzalanacak.  

 

Gençlere Web Uygulama, Mobil Uygulama (Android ve IOS) geliştirme ve Ardunio ile Robotik Kodlama yeteneği kazandırmayı amaçlayan eğitimler, ORYAZ A.Ş. tarafından hafta içi 12.20 ile 13.30 saatleri arasında internet üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

 

Online yapılacak başvuru ve eğitimler Ordu il sınırları içinde yaşayan katılımcılara açık olacak.

Kayıtlar 15.12.2020-19.12.2020 tarihleri arasında http://egitim.oryaz.com.tr/ adresinden online olarak yapılacak.​

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.