Orhun Güven’e Cumhurbaşkanı’ndan Ödül!

BÖLGE GÜNDEMİ 12.02.2020 - 15:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2390+ kez okundu.
 

Orhun Güven’e Cumhurbaşkanı’ndan Ödül!

Ünye’de Doğa dostu çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Orhun Güven’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül verildi.
  Ünyeli Orhun Güven’e Yaşayan İnsan Hazinesi ödülü verilirken Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı; “Gerçek bir yaşayan hazine… Cumhurbaşkanımızın elinden bugün “Yaşayan İnsan Hazinesi” ödülünü alan değerli hemşehrimiz Orhun Güven’i tebrik ediyor, nazik ziyareti için şükranlarımı sunuyorum. Orhun Amca’nın mirasına daima sahip çıkacağız.” Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ise; “Doğa tutkusu ile bölgemiz başta olmak üzere tüm Türkiye’de tanınan ve floramızın gelecek nesillere aktarılmasında çok önemli hizmetleri bulunan değerli büyüğümüz Orhun Güven, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden “Yaşayan İnsan Hazinesi” ödülünü almıştır. Kendilerini tebrik ediyor ve uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ünye’de Doğa dostu çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Orhun Güven’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül verildi.

 

Ünyeli Orhun Güven’e Yaşayan İnsan Hazinesi ödülü verilirken Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı; “Gerçek bir yaşayan hazine… Cumhurbaşkanımızın elinden bugün “Yaşayan İnsan Hazinesi” ödülünü alan değerli hemşehrimiz Orhun Güven’i tebrik ediyor, nazik ziyareti için şükranlarımı sunuyorum. Orhun Amca’nın mirasına daima sahip çıkacağız.”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ise; “Doğa tutkusu ile bölgemiz başta olmak üzere tüm Türkiye’de tanınan ve floramızın gelecek nesillere aktarılmasında çok önemli hizmetleri bulunan değerli büyüğümüz Orhun Güven, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden “Yaşayan İnsan Hazinesi” ödülünü almıştır. Kendilerini tebrik ediyor ve uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.