Ordu Yaylaları Ziyaretçilerini Bekliyor

TURİZM 26.05.2021 - 14:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 4257+ kez okundu.
 

Ordu Yaylaları Ziyaretçilerini Bekliyor

Ordu uçsuz bucaksız yeşillikleri, doğa harikası menderesleri, irili ufaklı şelaleleri ve doğal gölleri bünyesinde barındıran yaylarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Ordu Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımlarla daha da güzelleşen yaylalar yılın 12 ayı misafirlerini ağırlıyor.
Yeşil ile mavinin buluştuğu, uçsuz bucaksız yayları, şelaleleri ve gölleri ile Ordu, doğa turizminin gözde mekanlarından bir oluyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yayla turizmine olan ilgi her geçen gün artarken doğa harikası Ordu yaylaları yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.       YAYLALARIN CAZİBESİ BÜYÜKŞEHİRLE ARTIYOR     Çambaşı, Perşembe, Keyfalan yaylaları başta olmak üzere birçok yaylaya sahip olan Ordu, Büyükşehir Belediyesinin yaylalarda gerçekleştirdiği yatırımlarla cazibesini artırıyor. Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği dış cephe iyileştirme çalışmaları ile yaylaların doğal mimarisi korunurken birçok bölgede gerçekleştirdiği çevre düzenlemeleri, bisiklet yolları, yeni mesire alanları, kanyon ve şelalelere kurulan çay evleri ile turizme alternatif alanlar oluşturuluyor.       Çambaşı Kayak Merkezinde pist sayısını artıran ve bungalov evler inşa eden Büyükşehir Belediyesi kış turizminde de Ordu’yu iddialı iller arasına taşıyor.     Yaylalara ulaşım konusunda da önemli yatırımlar yapan Büyükşehir Belediyesi, yaylalara çıkan birçok alternatif yolu asfalt ve beton yol konforu ile buluşturuyor.       Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük büyük önem verdiği yaylalarda birçok turizm faaliyetinde de ilkler yaşanıyor. Bu kapsamda çalışma başlatan Başkan Güler, Perşembe Yaylası’nda denemesini gerçekleştirdiği balon turizm ile Ordu yaylarına ve Ordu turizmine yeni bir vizyon kazandırıyor.       Yapılan yatırımlarla ve doğal güzellikleri ile Ordu yaylaları, kamp, karavan, trekking, kayak ve kış turizmi gibi birçok alternatif turizm faaliyetini bir arada yapmak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.      
Ordu uçsuz bucaksız yeşillikleri, doğa harikası menderesleri, irili ufaklı şelaleleri ve doğal gölleri bünyesinde barındıran yaylarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Ordu Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımlarla daha da güzelleşen yaylalar yılın 12 ayı misafirlerini ağırlıyor.

Yeşil ile mavinin buluştuğu, uçsuz bucaksız yayları, şelaleleri ve gölleri ile Ordu, doğa turizminin gözde mekanlarından bir oluyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yayla turizmine olan ilgi her geçen gün artarken doğa harikası Ordu yaylaları yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

 

 

 

YAYLALARIN CAZİBESİ BÜYÜKŞEHİRLE ARTIYOR

 

 

Çambaşı, Perşembe, Keyfalan yaylaları başta olmak üzere birçok yaylaya sahip olan Ordu, Büyükşehir Belediyesinin yaylalarda gerçekleştirdiği yatırımlarla cazibesini artırıyor. Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği dış cephe iyileştirme çalışmaları ile yaylaların doğal mimarisi korunurken birçok bölgede gerçekleştirdiği çevre düzenlemeleri, bisiklet yolları, yeni mesire alanları, kanyon ve şelalelere kurulan çay evleri ile turizme alternatif alanlar oluşturuluyor.

 

 

 

Çambaşı Kayak Merkezinde pist sayısını artıran ve bungalov evler inşa eden Büyükşehir Belediyesi kış turizminde de Ordu’yu iddialı iller arasına taşıyor.

 

 

Yaylalara ulaşım konusunda da önemli yatırımlar yapan Büyükşehir Belediyesi, yaylalara çıkan birçok alternatif yolu asfalt ve beton yol konforu ile buluşturuyor.

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük büyük önem verdiği yaylalarda birçok turizm faaliyetinde de ilkler yaşanıyor. Bu kapsamda çalışma başlatan Başkan Güler, Perşembe Yaylası’nda denemesini gerçekleştirdiği balon turizm ile Ordu yaylarına ve Ordu turizmine yeni bir vizyon kazandırıyor.

 

 

 

Yapılan yatırımlarla ve doğal güzellikleri ile Ordu yaylaları, kamp, karavan, trekking, kayak ve kış turizmi gibi birçok alternatif turizm faaliyetini bir arada yapmak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.