Ordu Yaylaları BBC'de

KÜLTÜR (Ünye Kent) - Ünye Kent Gazetesi | 19.07.2018 - 14:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 6081+ kez okundu.
 

Ordu Yaylaları BBC'de

Kolombiya'dan Çin'e dünyanın dört bir yanından haber ve içerik paylaşımları yapan BBC News Türkçe, resmi instagram sayfasında Ordu'nun yaylalarını paylaştı
BBC News Türkçe, resmi sosyal medya hesabında Ordu'nun yaylalarını gösteren bir video paylaştı. Ordu yaylalarının eşsiz manzaralarını gösteren videonun altına BBC News Türkçe tarafından 'Ordu’nun yaylalarını ziyaret eden turist sayısı 5 yılda 5 katına çıktı' notu düşüldü.   Ordu yaylaları paylaşımına dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum geldi.  Daha önce de sosyal medyanın fenomen hesapları Ordu paylaşımları yapmış ve Ordu paylaşımları dünyanın dört bir yanından milyonlarca internet kullanıcısına ulaşmıştı. Bir nevi Ordu'nun tanıtımı olan yayla videosu dünyanın birçok yerinden binlerce insana ulaştı. Ordu'nun tanıtımı açısından oldukça önemli bir paylaşım haline gelen içerik, sosyal medyada en çok beğeni ve yorum alan paylaşımlarından biri oldu. Bu tür paylaşımlar son günlerde oldukça artarken, Ordu'nun doğal güzellikleri sosyal medya sayesinde her geçen gün daha da tanınmaya ve binlerce insana ulaşmaya başladı. Ordu'nun tanıtımı ve turizmi açısından bu tarz sosyal medya paylaşımları oldukça önem teşkil ediyor.
Kolombiya'dan Çin'e dünyanın dört bir yanından haber ve içerik paylaşımları yapan BBC News Türkçe, resmi instagram sayfasında Ordu'nun yaylalarını paylaştı

BBC News Türkçe, resmi sosyal medya hesabında Ordu'nun yaylalarını gösteren bir video paylaştı. Ordu yaylalarının eşsiz manzaralarını gösteren videonun altına BBC News Türkçe tarafından 'Ordu’nun yaylalarını ziyaret eden turist sayısı 5 yılda 5 katına çıktı' notu düşüldü. 

 Ordu yaylaları paylaşımına dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

 Daha önce de sosyal medyanın fenomen hesapları Ordu paylaşımları yapmış ve Ordu paylaşımları dünyanın dört bir yanından milyonlarca internet kullanıcısına ulaşmıştı. Bir nevi Ordu'nun tanıtımı olan yayla videosu dünyanın birçok yerinden binlerce insana ulaştı. Ordu'nun tanıtımı açısından oldukça önemli bir paylaşım haline gelen içerik, sosyal medyada en çok beğeni ve yorum alan paylaşımlarından biri oldu.

Bu tür paylaşımlar son günlerde oldukça artarken, Ordu'nun doğal güzellikleri sosyal medya sayesinde her geçen gün daha da tanınmaya ve binlerce insana ulaşmaya başladı.

Ordu'nun tanıtımı ve turizmi açısından bu tarz sosyal medya paylaşımları oldukça önem teşkil ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.