Ordu Ve Ünye'den Turizm İşbirliği

TURİZM 14.11.2018 - 23:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1095+ kez okundu.
 

Ordu Ve Ünye'den Turizm İşbirliği

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın da ortağı olduğu Turizm Sektörüne yönelik tasarlanan T.C. Ticaret Bakanlığının ‘Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Arttırılması Desteği’ (HİSER) projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
Toplantıya katılan Ordu Radisson Blu Otel, Anemon Otel, Cotyora, Otel, Gezelim Turizm Seyahat Acentası ve Stadyum Tur firma yetkililerine slayt gösterisi ile HİSER programının aşamalarından bahsedildi.  Sunumda proje kapsamında; Turizm sektöründe faaliyet gösteren tüzel kişilik statüsündeki firmalara T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından 75’lik destek sağlandığı; İhtiyaç Analizi, Eğitim ve Danışmanlık, Marka ve Tanıtım, Yurtdışı Pazarlama ve Yurtiçi Pazarlama faaliyetlerinin gerçekleştirileceği proje süresinin 36 ay(3 yıl) ve her yurtdışı faaliyetinde bakanlığın 150.000 Dolara kadar destek verebileceği hususunda bilgilendirmelerde bulunuldu.  Ayrıca projenin bir kümelenme etkileşimi olduğu ve firmalarında ortak hareket edebilme kabiliyetlerinin de geliştirilmesine fırsat yaratacağı gibi hususları da içereceği de belirtildi.  Toplantıda Ordu ilinin bir turizm kenti olduğu ve bu kapsamda turizm sektöründeki tüzel kişi statüsündeki paydaşlarının bu çalışmanın içerisinde olması gerektiği, bu toplantı ile bir başlangıç yapıldığı ve projenin sahiplenme noktasında firmaların daha fazla katılımı ile etkin şekillerde rol almasının bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi. 
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nın da ortağı olduğu Turizm Sektörüne yönelik tasarlanan T.C. Ticaret Bakanlığının ‘Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Arttırılması Desteği’ (HİSER) projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
Toplantıya katılan Ordu Radisson Blu Otel, Anemon Otel, Cotyora, Otel, Gezelim Turizm Seyahat Acentası ve Stadyum Tur firma yetkililerine slayt gösterisi ile HİSER programının aşamalarından bahsedildi. 
Sunumda proje kapsamında; Turizm sektöründe faaliyet gösteren tüzel kişilik statüsündeki firmalara T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından 75’lik destek sağlandığı; İhtiyaç Analizi, Eğitim ve Danışmanlık, Marka ve Tanıtım, Yurtdışı Pazarlama ve Yurtiçi Pazarlama faaliyetlerinin gerçekleştirileceği proje süresinin 36 ay(3 yıl) ve her yurtdışı faaliyetinde bakanlığın 150.000 Dolara kadar destek verebileceği hususunda bilgilendirmelerde bulunuldu. 
Ayrıca projenin bir kümelenme etkileşimi olduğu ve firmalarında ortak hareket edebilme kabiliyetlerinin de geliştirilmesine fırsat yaratacağı gibi hususları da içereceği de belirtildi. 
Toplantıda Ordu ilinin bir turizm kenti olduğu ve bu kapsamda turizm sektöründeki tüzel kişi statüsündeki paydaşlarının bu çalışmanın içerisinde olması gerektiği, bu toplantı ile bir başlangıç yapıldığı ve projenin sahiplenme noktasında firmaların daha fazla katılımı ile etkin şekillerde rol almasının bölge ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.