Ordu'nun O markası geri dönüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 02.04.2020 - 10:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2060+ kez okundu.
 

Ordu'nun O markası geri dönüyor

Ordu’da bir döneme damgasını vuran Fatsa Sazcılar Suyu tekrar işletmeye açılıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi (OSKİ) Sazcılar Memba Suyunun işletme hakkını ihaleye çıkarttı. İhaleyi 158 bin TL ile Fatsa’nın ilk sanayicilerinden Mazhar Tanrıkulu aldı. Üzerinde mavi yazılı şişesiyle hafızalara kazınan Fatsa Sazcılar Memba Suyunun işletmesini alan Mazhar Tanrıkulu’nun hedefi yeni bir marka yaratmak. Tanrıkulu, Fatsa Memba Suyunu Fatsa ile özdeşleştirmek istiyor. Mazhar Tanrıkulu “Türkiye’de ve yurt dışında tüm analizlerin yapılarak, uzmanlar ve ilgili üniversite bölüm üyelerinin de beraber çalışmaları sonunda uygun görülmesi halinde en yakın zamanda tesis kurma çalışmalarına başlayacağız. Başvuru dilekçemde de belirttiğim gibi benim bu suyun işletmesinden herhangi bir ticari beklentim olmayacak. Fatsa’nın gelişimi ve tanıtımı doğrultusunda işletilmesi için gerekli girişimleri gerçekleştireceğim. Bunu biraz açmak gerekirse; ilçemizde başta Fatsaspor futbol kulübü olmak üzere, spor, sanat ve kültür alanında çalışmalara ekonomik kaynak oluşturacak bir tesisi gerçekleştirmeye çalışacağım. Bunun için suyun kaynağı ve işletmenin kurulabileceği yer ile ilgili çalışmalara başladık. En kısa zamanda hayata geçirmeyi düşünüyoruz.” dedi. Kaynak/ Fatsa Söz Gazetesi
Ordu’da bir döneme damgasını vuran Fatsa Sazcılar Suyu tekrar işletmeye açılıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi (OSKİ) Sazcılar Memba Suyunun işletme hakkını ihaleye çıkarttı.

İhaleyi 158 bin TL ile Fatsa’nın ilk sanayicilerinden Mazhar Tanrıkulu aldı. Üzerinde mavi yazılı şişesiyle hafızalara kazınan Fatsa Sazcılar Memba Suyunun işletmesini alan Mazhar Tanrıkulu’nun hedefi yeni bir marka yaratmak. Tanrıkulu, Fatsa Memba Suyunu Fatsa ile özdeşleştirmek istiyor.

Mazhar Tanrıkulu “Türkiye’de ve yurt dışında tüm analizlerin yapılarak, uzmanlar ve ilgili üniversite bölüm üyelerinin de beraber çalışmaları sonunda uygun görülmesi halinde en yakın zamanda tesis kurma çalışmalarına başlayacağız.
Başvuru dilekçemde de belirttiğim gibi benim bu suyun işletmesinden herhangi bir ticari beklentim olmayacak. Fatsa’nın gelişimi ve tanıtımı doğrultusunda işletilmesi için gerekli girişimleri gerçekleştireceğim. Bunu biraz açmak gerekirse; ilçemizde başta Fatsaspor futbol kulübü olmak üzere, spor, sanat ve kültür alanında çalışmalara ekonomik kaynak oluşturacak bir tesisi gerçekleştirmeye çalışacağım. Bunun için suyun kaynağı ve işletmenin kurulabileceği yer ile ilgili çalışmalara başladık. En kısa zamanda hayata geçirmeyi düşünüyoruz.” dedi.

Kaynak/ Fatsa Söz Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.