Ordu’nun dereleri temizleniyor

BÖLGE GÜNDEMİ 31.07.2019 - 11:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1618+ kez okundu.
 

Ordu’nun dereleri temizleniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi şehrin ortasından geçen Bülbül Deresi içerisinde temizlik çalışması başlattı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi şehrin ortasından geçen Bülbül Deresi içerisinde temizlik çalışması başlattı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Türkülere konu olan Ordu’nun derelerinde yaptığımız ıslah ve temizlik çalışmalarıyla derelerimizi daha güzel bir görüntüye kavuşturuyoruz” dedi. Ordu Büyükşehir Belediyesi yaz mevsimiyle birlikte Altınordu ilçesinin ortasından geçen Bülbül Deresi’nde ıslah ve temizlik çalışması başlattı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla yürütülen çalışmalar, iki farklı etap olarak gerçekleştiriliyor. BAŞKAN GÜLER: “BÜLBÜL DERESİ GÜZEL BİR GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK” Yapılan çalışmaların belli aralıklarla devam edeceğini vurgulayan Başkan Güler, “ Bülbül Deresi, Altınordu ilçemizin tam ortasından geçen bir dere. Bu bakımdan bakımı, ıslahı ve görsel olarak güzel görünmesi şehrimiz açısından çok önemli. Yaz mevsimiyle birlikte dere içerisinde çalışma başlattık. İlk etapta deniz ile Kemer Köprü arasında genel temizlik çalışması yaptık. Şimdi ise Kemer Köprü ile Taş Ocağı mevkii arasında bulunan bölgede, görüntü kirliliği oluşturan bitki örtüleriyle ilgili temizlik çalışması başlattık. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığımızca devam eden çalışmalar sonrası, Bülbül Deresi’ni güzel bir görüntüye kavuşturmayı planlıyoruz” diye konuştu. “TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM”   Her vatandaşın çevre konusunda duyarlı olması gerektiğini belirten Başkan Güler, “Çevre bize atalarımızdan mirastır. Aynı zamanda bizlerinde çocuklarımıza, torunlarımıza emanet edeceğimiz bir mirasımızdır. Çevremizi korumalıyız.  Derelerimize, denize, yeşil alanlara lütfen çöp atmayalım. Nasıl bulmak ve görmek istiyorsak öyle bırakalım. Hep birlikte daha yaşanabilir ve daha temiz bir Ordu için el ele verelim” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi şehrin ortasından geçen Bülbül Deresi içerisinde temizlik çalışması başlattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi şehrin ortasından geçen Bülbül Deresi içerisinde temizlik çalışması başlattı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Türkülere konu olan Ordu’nun derelerinde yaptığımız ıslah ve temizlik çalışmalarıyla derelerimizi daha güzel bir görüntüye kavuşturuyoruz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi yaz mevsimiyle birlikte Altınordu ilçesinin ortasından geçen Bülbül Deresi’nde ıslah ve temizlik çalışması başlattı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla yürütülen çalışmalar, iki farklı etap olarak gerçekleştiriliyor.

BAŞKAN GÜLER: “BÜLBÜL DERESİ GÜZEL BİR GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK”

Yapılan çalışmaların belli aralıklarla devam edeceğini vurgulayan Başkan Güler, “ Bülbül Deresi, Altınordu ilçemizin tam ortasından geçen bir dere. Bu bakımdan bakımı, ıslahı ve görsel olarak güzel görünmesi şehrimiz açısından çok önemli. Yaz mevsimiyle birlikte dere içerisinde çalışma başlattık. İlk etapta deniz ile Kemer Köprü arasında genel temizlik çalışması yaptık. Şimdi ise Kemer Köprü ile Taş Ocağı mevkii arasında bulunan bölgede, görüntü kirliliği oluşturan bitki örtüleriyle ilgili temizlik çalışması başlattık. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığımızca devam eden çalışmalar sonrası, Bülbül Deresi’ni güzel bir görüntüye kavuşturmayı planlıyoruz” diye konuştu.

“TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM”

 

Her vatandaşın çevre konusunda duyarlı olması gerektiğini belirten Başkan Güler, “Çevre bize atalarımızdan mirastır. Aynı zamanda bizlerinde çocuklarımıza, torunlarımıza emanet edeceğimiz bir mirasımızdır. Çevremizi korumalıyız.  Derelerimize, denize, yeşil alanlara lütfen çöp atmayalım. Nasıl bulmak ve görmek istiyorsak öyle bırakalım. Hep birlikte daha yaşanabilir ve daha temiz bir Ordu için el ele verelim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.