Ordu İtfaiyesi Kritik Bölgelerde Görev Başında

BÖLGE GÜNDEMİ 02.08.2021 - 10:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1753+ kez okundu.
 

Ordu İtfaiyesi Kritik Bölgelerde Görev Başında

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri Antalya'da devam eden yangınlara müdahale etmeyi sürdürüyor. En kritik bölgelerde görev alan ekipler tehlike altında bulunan bir köydeki felçli hastanın güvenli bölgeye taşınmasını sağladı.
          Türkiye'de yaşanan tüm doğal afetlerde etkin görev alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla takdir topluyor.             Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in talimatı ile Antalya'da devam eden yangınlara müdahale için harekete geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri olay yerine ulaşır ulaşmaz çalışmalarına başladı. Yangının en kritik bölgesinde çalışma yürüten ekipler, yangından etkilenen köylerdeki tahliye işlemlerine destek veriyor.       FELÇLİ HASTA GÜVENLİ BÖLGEYE TAŞINDI   Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine bağlı Çayırözü Köyü çevrelerindeki orman yangınının köye sirayet etme ihtimali nedeniyle köyün boşaltılması çalışmalarına katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri köyde yaşayan felçli yaşlı bir kadını evinden alarak toplanma bölgesine tahliyesini gerçekleştirdi.       Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine bağlı uzman ekipler tarafından gerekli önlemler alınarak evinden alınan hasta güvenli bölgeye taşındı.       EKİPLER GÖREV BAŞINDA   1 itfaiye aracı, 1 su tankeri ve 8 personel ile yangın bölgesinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yangın söndürme, arama kurtarma ve tahliye çalışmalarına devam ediyor.        
Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri Antalya'da devam eden yangınlara müdahale etmeyi sürdürüyor. En kritik bölgelerde görev alan ekipler tehlike altında bulunan bir köydeki felçli hastanın güvenli bölgeye taşınmasını sağladı.

 

 

 

 

 

Türkiye'de yaşanan tüm doğal afetlerde etkin görev alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla takdir topluyor.

 

 

 

 

 

 

Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in talimatı ile Antalya'da devam eden yangınlara müdahale için harekete geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri olay yerine ulaşır ulaşmaz çalışmalarına başladı. Yangının en kritik bölgesinde çalışma yürüten ekipler, yangından etkilenen köylerdeki tahliye işlemlerine destek veriyor.

 

 

 

FELÇLİ HASTA GÜVENLİ BÖLGEYE TAŞINDI

 

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine bağlı Çayırözü Köyü çevrelerindeki orman yangınının köye sirayet etme ihtimali nedeniyle köyün boşaltılması çalışmalarına katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri köyde yaşayan felçli yaşlı bir kadını evinden alarak toplanma bölgesine tahliyesini gerçekleştirdi.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine bağlı uzman ekipler tarafından gerekli önlemler alınarak evinden alınan hasta güvenli bölgeye taşındı.

 

 

 

EKİPLER GÖREV BAŞINDA

 

1 itfaiye aracı, 1 su tankeri ve 8 personel ile yangın bölgesinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yangın söndürme, arama kurtarma ve tahliye çalışmalarına devam ediyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.