Ordu Giresun'dan uçmak mümkün değil

BÖLGE GÜNDEMİ 01.09.2019 - 16:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1415+ kez okundu.
 

Ordu Giresun'dan uçmak mümkün değil

Ordu Giresun Havalimanı’nda yeni seferler beklenirken mevcut seferlerin iptal edilmesi bilet fiyatlarını uçurdu. İstanbul hattı için tavan fiyattan bilet satılırken seferler günler öncesinden doldu.
İstanbul Yeni Havalimanına uçmak ise oldukça zor. THY Ordu Giresun- İstanbul Yeni Havalimanı uçuşlarında sefer iptallerine devam ediyor. Türk Hava Yolları (THY) filosunda uçak yersizliği nedeniyle Ordu Giresun için Ağustos ayında karşılıklı 62 seferi iptal etmişti. Sefer iptalleri Eylül ve Ekim ayında da sürecek. THY Eylül ayı için 42 Ekim ayı için de 36 olmak üzere toplam 72 seferi iptal etti. THY 3 ayda 134 seferi iptal etmiş oldu. Önceden bu seferler için bilet alanlar ise perişan oldu. THY Ordu Giresun-İstanbul Yeni Havalimanı için günde karşılıklı 6 sefer düzenliyordu. Ağustos ayından beri yaşanan iptaller nedeniyle günlük sefer sayıları da düşmüş oldu. Sefer iptalleri bilet fiyatlarını uçurdu THY’nın İstanbul Yeni Havalimanı uçuşlarında sefer iptalleri yapması bilet fiyatlarını uçurdu. THY tavan fiyat uygulaması yapıyor. Yüksek fiyata rağmen uçaklar dolmuş durumda. Yolcu var sefer yok Ordu Giresun Havalimanı’nda yolcu olmasına rağmen sefer sayıları yetersiz kalıyor. Sefer sayıları yetersiz olmasına rağmen yılda bir milyonun üzerinde yolcunun kullandığı Ordu Giresun Havalimanı Türkiye’deki havalimanları arasında da 17. Sırada yer alıyor. Ordu ve Giresun kamuoyunun ve sivil toplum örgütlerinin konuyu yeterince takip etmedikleri için sefer sayısında yaşanan sıkıntılar çözümlemiyor. İki ilin bürokrat ve yöneticilerinin konuya duyarlı olması isteniyor.
Ordu Giresun Havalimanı’nda yeni seferler beklenirken mevcut seferlerin iptal edilmesi bilet fiyatlarını uçurdu. İstanbul hattı için tavan fiyattan bilet satılırken seferler günler öncesinden doldu.

İstanbul Yeni Havalimanına uçmak ise oldukça zor. THY Ordu Giresun- İstanbul Yeni Havalimanı uçuşlarında sefer iptallerine devam ediyor.

Türk Hava Yolları (THY) filosunda uçak yersizliği nedeniyle Ordu Giresun için Ağustos ayında karşılıklı 62 seferi iptal etmişti. Sefer iptalleri Eylül ve Ekim ayında da sürecek.

THY Eylül ayı için 42 Ekim ayı için de 36 olmak üzere toplam 72 seferi iptal etti. THY 3 ayda 134 seferi iptal etmiş oldu. Önceden bu seferler için bilet alanlar ise perişan oldu.

THY Ordu Giresun-İstanbul Yeni Havalimanı için günde karşılıklı 6 sefer düzenliyordu. Ağustos ayından beri yaşanan iptaller nedeniyle günlük sefer sayıları da düşmüş oldu.

Sefer iptalleri bilet fiyatlarını uçurdu

THY’nın İstanbul Yeni Havalimanı uçuşlarında sefer iptalleri yapması bilet fiyatlarını uçurdu. THY tavan fiyat uygulaması yapıyor. Yüksek fiyata rağmen uçaklar dolmuş durumda.

Yolcu var sefer yok

Ordu Giresun Havalimanı’nda yolcu olmasına rağmen sefer sayıları yetersiz kalıyor. Sefer sayıları yetersiz olmasına rağmen yılda bir milyonun üzerinde yolcunun kullandığı Ordu Giresun Havalimanı Türkiye’deki havalimanları arasında da 17. Sırada yer alıyor.

Ordu ve Giresun kamuoyunun ve sivil toplum örgütlerinin konuyu yeterince takip etmedikleri için sefer sayısında yaşanan sıkıntılar çözümlemiyor. İki ilin bürokrat ve yöneticilerinin konuya duyarlı olması isteniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.