Ordu derbisinde kazanan Ünye

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.09.2018 - 00:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2529+ kez okundu.
 

Ordu derbisinde kazanan Ünye

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü grubun 1’inci haftasında oynanan Ordu derbisinde Ünye 1957 Spor, Altınordu Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü grubun 1’inci haftasında Altınordu Belediyespor, Ünye 1957 Spor’u konuk etti. Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet Spor Kompeksi’nde oynanan karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk çeyreği kontrollü ataklarla geçerken, 17’nci dakikada Ünye 1957 Spor’da sahneye çıkan Burak Gezer, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra maçta yeniden dengeyi sağlamak için Ünye 1957 Spor’a baskı kuran Altınordu Belediyespor, 38’inci dakikada penaltı atışı kazandı. Ünye 1957 Spor oyuncusu Mert Tuğ’un ceza sahası içerisinde topa elle müdahale etmesi sonucu maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Caner Çolak, şık bir vuruşla skorda yeniden dengeyi sağlayan isim oldu. Karşılıklı ataklarla devam eden maçta ilk yarının bitimine dakikalar kala Ünye 1957 Spor, yeniden gol sevinci yaşadı. 44’üncü dakikada Ünye 1957 Spor’da sahneye çıkan İlker Ataseven, ceza sahası dışında kaleyi çapraz gören açıdan müthiş bir şut çekerek, topu ağlarla buluşturdu. Kalan dakikalarda başka gol olmazken, ilk yarı Ünye 1957 Spor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarı tansiyon yükseldi Karşılaşmanın ikinci yarısına da Ordu temsilcileri kontrollü başladı. Altınordu Belediyespor skorda yeniden dengeyi sağlamak için rakibine baskı yaparken, Ünye 1957 Spor’da kendisine nefes aldıracak golü aradı. Kıran kırana geçen maçta saha içerisindeki tansiyon da zaman zaman yükseldi. Dakikalar 68’i gösterdiğinde Ünye 1957 Spor’da topla birlikte ceza sahası içerisine sokulan Aydın Çetin, rakibinin kendisini iteklemesi sonucu yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi ikinci defa beyaz noktayı işaret etti. Topun başına geçen İlker Ataseven, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Bu golün ardından hem saha içinde hem yedek kulübelerinde hem de tribünlerdeki tansiyon yükseldi. Saha içerisinde oyuncular birbirleriyle tartışırken, hakemlerin kararlarına da saha kenarından tepki gösterildi. Bu sırada tribünlerdeki taraftarlar da birbirleriyle sözlü sataşmalara girdi. Güvenlik güçlerinin araya girmesi sonucunda olaylar fazla büyümeden yatıştırıldı. Maçın kalan bölümlerinde iki ekip de yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremezken, 90 dakika Ünye 1957 Spor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.  
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü grubun 1’inci haftasında oynanan Ordu derbisinde Ünye 1957 Spor, Altınordu Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4’üncü grubun 1’inci haftasında Altınordu Belediyespor, Ünye 1957 Spor’u konuk etti. Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet Spor Kompeksi’nde oynanan karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk çeyreği kontrollü ataklarla geçerken, 17’nci dakikada Ünye 1957 Spor’da sahneye çıkan Burak Gezer, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra maçta yeniden dengeyi sağlamak için Ünye 1957 Spor’a baskı kuran Altınordu Belediyespor, 38’inci dakikada penaltı atışı kazandı. Ünye 1957 Spor oyuncusu Mert Tuğ’un ceza sahası içerisinde topa elle müdahale etmesi sonucu maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Caner Çolak, şık bir vuruşla skorda yeniden dengeyi sağlayan isim oldu. Karşılıklı ataklarla devam eden maçta ilk yarının bitimine dakikalar kala Ünye 1957 Spor, yeniden gol sevinci yaşadı. 44’üncü dakikada Ünye 1957 Spor’da sahneye çıkan İlker Ataseven, ceza sahası dışında kaleyi çapraz gören açıdan müthiş bir şut çekerek, topu ağlarla buluşturdu. Kalan dakikalarda başka gol olmazken, ilk yarı Ünye 1957 Spor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarı tansiyon yükseldi

Karşılaşmanın ikinci yarısına da Ordu temsilcileri kontrollü başladı. Altınordu Belediyespor skorda yeniden dengeyi sağlamak için rakibine baskı yaparken, Ünye 1957 Spor’da kendisine nefes aldıracak golü aradı. Kıran kırana geçen maçta saha içerisindeki tansiyon da zaman zaman yükseldi. Dakikalar 68’i gösterdiğinde Ünye 1957 Spor’da topla birlikte ceza sahası içerisine sokulan Aydın Çetin, rakibinin kendisini iteklemesi sonucu yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi ikinci defa beyaz noktayı işaret etti. Topun başına geçen İlker Ataseven, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

Bu golün ardından hem saha içinde hem yedek kulübelerinde hem de tribünlerdeki tansiyon yükseldi. Saha içerisinde oyuncular birbirleriyle tartışırken, hakemlerin kararlarına da saha kenarından tepki gösterildi. Bu sırada tribünlerdeki taraftarlar da birbirleriyle sözlü sataşmalara girdi. Güvenlik güçlerinin araya girmesi sonucunda olaylar fazla büyümeden yatıştırıldı. Maçın kalan bölümlerinde iki ekip de yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremezken, 90 dakika Ünye 1957 Spor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.