Ordu’dan Hatay’a “Sevgi Buketi”

YAŞAM 13.10.2020 - 11:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1025+ kez okundu.
 

Ordu’dan Hatay’a “Sevgi Buketi”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Hatay'da terör örgütü tarafından yakılan ormanların yaralarını sarmak için 5 bin adet fidan göndereceklerini açıkladı.
  Büyükşehir Belediyesi, Hatay'da meydana gelen yangının ardından şehrin yaraları sarmak için bölgeye 5 bin fidan gönderecek. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Hatay’daki yangınların tüm ülkede üzüntüyle karşılandığını söyledi. Hatay’da meydana gelen orman yangınları ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda bir açıklamada bulunan Başkan Güler, “Ordu’dan Hatay’a 5 bin fidan gönderiyoruz. Gönderdiğimiz fidanlar orada yanan ağaçların yerini belki dolduramaz ancak Hatay halkının yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bu fidanları Karadeniz’den Hatay’a ‘Sevgi Buketi’ adıyla gönderiyoruz” dedi.    Hatay’da meydana gelen yangınların normal yangınlar olmadığını, bu yangınların arkasında hain terör örgütlerinin olduğunu gayet iyi bildiklerini kaydeden Güler, “Bu yangınlar terör örgütünün kirli yüzünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiş oldu” diye konuştu. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’a gönderilmesi planlanan 5 bin fidanın önümüzdeki günlerde Hatay’a gönderilmesi bekleniyor.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Hatay'da terör örgütü tarafından yakılan ormanların yaralarını sarmak için 5 bin adet fidan göndereceklerini açıkladı.

 

Büyükşehir Belediyesi, Hatay'da meydana gelen yangının ardından şehrin yaraları sarmak için bölgeye 5 bin fidan gönderecek. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Hatay’daki yangınların tüm ülkede üzüntüyle karşılandığını söyledi.

Hatay’da meydana gelen orman yangınları ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı’nda bir açıklamada bulunan Başkan Güler, “Ordu’dan Hatay’a 5 bin fidan gönderiyoruz. Gönderdiğimiz fidanlar orada yanan ağaçların yerini belki dolduramaz ancak Hatay halkının yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir çalışma gerçekleştireceğiz. Bu fidanları Karadeniz’den Hatay’a ‘Sevgi Buketi’ adıyla gönderiyoruz” dedi. 

 

Hatay’da meydana gelen yangınların normal yangınlar olmadığını, bu yangınların arkasında hain terör örgütlerinin olduğunu gayet iyi bildiklerini kaydeden Güler, “Bu yangınlar terör örgütünün kirli yüzünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiş oldu” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’a gönderilmesi planlanan 5 bin fidanın önümüzdeki günlerde Hatay’a gönderilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.