Ordu’da Sağlık Çalışanları için Maske Kampanyası Başlatıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 26.03.2020 - 09:51, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2600+ kez okundu.
 

Ordu’da Sağlık Çalışanları için Maske Kampanyası Başlatıldı

Ordu İli Ticaret ve Sanayi Odaları İle Ticaret Borsalarından Sağlık Çalışanları İçin Maske Kampanyası başlatıldı.
  Koronavirüs salgını tüm dünyayı ve ne yazık ki ülkemizi ciddi boyutlarda tehdit etmektedir. Bu hususta cumhurbaşkanımızdan bakanlarımıza, valilerimizden belediye başkanlarımıza kadar tüm yetkililer seferber oldu ve amansız bir mücadele içine girildi. Devletimizin yanında, milletimizin hizmetindeyiz Virüs odaklı salgınlarla mücadelenin en etkin yöntemlerinden biri hiç şüphe yok ki kişisel temizlik ve hijyen şartlarına riayet etmektir. Bir diğer önemli nokta zorunlu kalmadıkça evden dışarı çıkmamaktır. Bu hususta farkındalık çalışmaları her platformda ve herkes tarafından etkin olarak yürütülmektedir. Çok şey yapılıyor ve dahasını da yapma kudretine sahibiz. Sorumluluk hepimizdedir Gün, elimizi taşın altına koyma günüdür. Söz konusu olan canımızdır ve candan daha önemli hiçbir hazine yoktur. Mustafa Kemal Atatürk “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” diyerek sağlık çalışanlarımıza koşulsuz güvenmemiz gerektiği şiarını ortaya koymuştur. İşte bu şiardan aldığımız feyiz ve güçle, tüm kalbimizle haykırıyoruz. “Bu kabusu da yeneceğiz! “ Bu kabusu, birlikte, kader birliği yaparak, güç birliği yaparak yeneceğiz. Bundan en ufak bir şüphemiz yoktur. Bu süreçte sağlık çalışanlarımızın özveri ve çabalarını bizler de ayakta, saygıyla alkışlıyoruz. Fedakar sağlık çalışanlarımız övgülerin en yücesini hak etmektedir. Allah hepsinden razı olsun, güç ve kuvvet versin. Sağlık çalışanlarına ilişkin her türden desteğin hiç zaman kaybedilmeden sağlanması, bu fedakar insanların moral ve motivasyonlarının en üst düzeyde tutulması gerektiğine inanıyoruz. Biz, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Ticaret Borsası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, Fatsa Ticaret Borsası, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret Borsası olarak; sağlık çalışanlarımız, onlarla yakın temas içinde çalışan yardımcı personeller ile hastalarımız tarafından kullanılmak üzere “Maske” tedariki kampanyası başlatma kararı aldık. Tüm üyelerimizi, ilimizdeki büyük küçük tüm sivil toplum örgütlerini, meslek kuruluşlarını, belediyelerimizi kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz. Alacağınız her bir maske canla başla çabalayan sağlık çalışanlarımızın sağlıklı nefes almalarına katkı sağlayacaktır. “Sağlıkla nefes alabilmek için sağlıkçılarımıza nefes olalım! “ Haydi Ordu, sesimize ses ver, bir maske de sen alarak sağlık çalışanlarımıza nefes ol! Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Ordu Ticaret Borsası Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Fatsa Ticaret Borsası Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Ünye Ticaret Borsası NOT: Oda ve borsalarımızın sekretaryasıyla iletişime geçerek yardım kampanyası detayları hakkında bilgi alınabilir.
Ordu İli Ticaret ve Sanayi Odaları İle Ticaret Borsalarından Sağlık Çalışanları İçin Maske Kampanyası başlatıldı.

 

Koronavirüs salgını tüm dünyayı ve ne yazık ki ülkemizi ciddi boyutlarda tehdit etmektedir.

Bu hususta cumhurbaşkanımızdan bakanlarımıza, valilerimizden belediye başkanlarımıza kadar tüm yetkililer seferber oldu ve amansız bir mücadele içine girildi.

Devletimizin yanında, milletimizin hizmetindeyiz

Virüs odaklı salgınlarla mücadelenin en etkin yöntemlerinden biri hiç şüphe yok ki kişisel temizlik ve hijyen şartlarına riayet etmektir. Bir diğer önemli nokta zorunlu kalmadıkça evden dışarı çıkmamaktır.

Bu hususta farkındalık çalışmaları her platformda ve herkes tarafından etkin olarak yürütülmektedir. Çok şey yapılıyor ve dahasını da yapma kudretine sahibiz.

Sorumluluk hepimizdedir

Gün, elimizi taşın altına koyma günüdür. Söz konusu olan canımızdır ve candan daha önemli hiçbir hazine yoktur.

Mustafa Kemal Atatürk “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” diyerek sağlık çalışanlarımıza koşulsuz güvenmemiz gerektiği şiarını ortaya koymuştur. İşte bu şiardan aldığımız feyiz ve güçle, tüm kalbimizle haykırıyoruz.

“Bu kabusu da yeneceğiz! “

Bu kabusu, birlikte, kader birliği yaparak, güç birliği yaparak yeneceğiz. Bundan en ufak bir şüphemiz yoktur.

Bu süreçte sağlık çalışanlarımızın özveri ve çabalarını bizler de ayakta, saygıyla alkışlıyoruz.

Fedakar sağlık çalışanlarımız övgülerin en yücesini hak etmektedir. Allah hepsinden razı olsun, güç ve kuvvet versin.

Sağlık çalışanlarına ilişkin her türden desteğin hiç zaman kaybedilmeden sağlanması, bu fedakar insanların moral ve motivasyonlarının en üst düzeyde tutulması gerektiğine inanıyoruz.

Biz, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Ticaret Borsası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, Fatsa Ticaret Borsası, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret Borsası olarak; sağlık çalışanlarımız, onlarla yakın temas içinde çalışan yardımcı personeller ile hastalarımız tarafından kullanılmak üzere “Maske” tedariki kampanyası başlatma kararı aldık.

Tüm üyelerimizi, ilimizdeki büyük küçük tüm sivil toplum örgütlerini, meslek kuruluşlarını, belediyelerimizi kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.

Alacağınız her bir maske canla başla çabalayan sağlık çalışanlarımızın sağlıklı nefes almalarına katkı sağlayacaktır.

“Sağlıkla nefes alabilmek için sağlıkçılarımıza nefes olalım! “

Haydi Ordu, sesimize ses ver, bir maske de sen alarak sağlık çalışanlarımıza nefes ol!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Ordu Ticaret Borsası Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Fatsa Ticaret Borsası Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Ünye Ticaret Borsası

NOT: Oda ve borsalarımızın sekretaryasıyla iletişime geçerek yardım kampanyası detayları hakkında bilgi alınabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.