Ordu'da “Güler” dönemi

SİYASET 01.04.2019 - 22:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2414+ kez okundu.
 

Ordu'da “Güler” dönemi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığını AK Parti adayı Mehmet Hilmi Güler kazanırken, Ordu'da belediye başkan seçimlerinde AK Parti'nin aldığı yüksek oy oranı coşkuyla kutlanıyor.
Ordu'da, belediye başkan seçimlerinde AK Parti'nin aldığı yüksek oy oranı coşkuyla kutlanıyor. AK Parti Ordu İl Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar dev ekrandan seçim sonuçlarını heyecanla takip ederek, AK Parti şarkıları ile coştu. Türk bayrakları ve AK Parti flamaları ile kutlama yapan partililer mutluluğa ortak oldu. AK Parti ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, emeği geçen herkese teşekkür etti. Ordu'nun önemli bir şehir olduğunu ve bundan sonraki süreçte daha güzel bir yönetim yapmayı hedeflediklerini vurgulayan Güler, şunları söyledi: "Ben herkesin başkanı olacağım, oy verseler de vermeseler de hepsinin başımızın üstünde yeri var. Ordu'yu güzelleştirmek için hareket edeceğiz. Çünkü bizim dışımızda da seçime katılan kardeşlerimizin başkanı olacağımız için gayet ağırbaşlı ve mütevazi hareketimizle devam edelim. Onların gönüllerini kırmayalım. Madem ki gönül belediyeciliği yapıyoruz, gönül belediyeciliği iddiası ortaya çıktık, onların da gönüllerini kazanmamız lazım. Biz kazandık ama kazanmayanların da hakkını gözetmemiz lazım. Kazanan Ordu olacak, hepimiz olacak. Çocuklarımız, torunlarımız, Türkiye olacak. İnşallah daha güzel günlerde hep beraber olacağız." Havai fişeklerin de atıldığı kutlamada, caddelerde uzun konvoylar oluşturularak korna ve AK Parti şarkıları eşliğinde sloganlar atarak kutlama yaptı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Mehmet Hilmi Güler 219 bin 526, Saadet Partisi adayı İdris Naim Şahin100 bin 309 oy aldı. -Güler'in öz geçmişi- Mehmet Hilmi Güler, 15 Temmuz 1949'da Ordu'da doğdu. Dr. Yüksek Mühendis; ODTÜ Metalurji Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını aynı üniversitede tamamladı. ODTÜ ve ADMMA Makine Mühendisliği Bölümü'nde Asistan ve Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Türk Uçak Sanayii'nde (TUSAŞ) Proje Mühendisi ve Grup Başkanı, TÜBİTAK'ta Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürü, Etibank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Başbakanlık Başmüşaviri, ERDEMİR ve İGDAŞ'ta Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza olarak görev yaptı. AK Parti Kurucu Üyesi oldu. 22. Dönem Ordu Milletvekili. 58, 59 ve 60. Hükümetlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevini yürüttü.   Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Güler, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığını AK Parti adayı Mehmet Hilmi Güler kazanırken, Ordu'da belediye başkan seçimlerinde AK Parti'nin aldığı yüksek oy oranı coşkuyla kutlanıyor.

Ordu'da, belediye başkan seçimlerinde AK Parti'nin aldığı yüksek oy oranı coşkuyla kutlanıyor.

AK Parti Ordu İl Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar dev ekrandan seçim sonuçlarını heyecanla takip ederek, AK Parti şarkıları ile coştu. Türk bayrakları ve AK Parti flamaları ile kutlama yapan partililer mutluluğa ortak oldu.

AK Parti ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ordu'nun önemli bir şehir olduğunu ve bundan sonraki süreçte daha güzel bir yönetim yapmayı hedeflediklerini vurgulayan Güler, şunları söyledi:

"Ben herkesin başkanı olacağım, oy verseler de vermeseler de hepsinin başımızın üstünde yeri var. Ordu'yu güzelleştirmek için hareket edeceğiz. Çünkü bizim dışımızda da seçime katılan kardeşlerimizin başkanı olacağımız için gayet ağırbaşlı ve mütevazi hareketimizle devam edelim. Onların gönüllerini kırmayalım. Madem ki gönül belediyeciliği yapıyoruz, gönül belediyeciliği iddiası ortaya çıktık, onların da gönüllerini kazanmamız lazım. Biz kazandık ama kazanmayanların da hakkını gözetmemiz lazım. Kazanan Ordu olacak, hepimiz olacak. Çocuklarımız, torunlarımız, Türkiye olacak. İnşallah daha güzel günlerde hep beraber olacağız."

Havai fişeklerin de atıldığı kutlamada, caddelerde uzun konvoylar oluşturularak korna ve AK Parti şarkıları eşliğinde sloganlar atarak kutlama yaptı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Mehmet Hilmi Güler 219 bin 526, Saadet Partisi adayı İdris Naim Şahin100 bin 309 oy aldı.

-Güler'in öz geçmişi-

Mehmet Hilmi Güler, 15 Temmuz 1949'da Ordu'da doğdu.

Dr. Yüksek Mühendis; ODTÜ Metalurji Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını aynı üniversitede tamamladı.

ODTÜ ve ADMMA Makine Mühendisliği Bölümü'nde Asistan ve Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Türk Uçak Sanayii'nde (TUSAŞ) Proje Mühendisi ve Grup Başkanı, TÜBİTAK'ta Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürü, Etibank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı, Başbakanlık Başmüşaviri, ERDEMİR ve İGDAŞ'ta Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza olarak görev yaptı. AK Parti Kurucu Üyesi oldu.

22. Dönem Ordu Milletvekili. 58, 59 ve 60. Hükümetlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevini yürüttü.

 

Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Güler, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.