Ordu’da Fetö Şüphelisi 5 Kişi Yakalandı

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 04.04.2019 - 11:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2060+ kez okundu.
 

Ordu’da Fetö Şüphelisi 5 Kişi Yakalandı

Ordu’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) ilişkin yürütülen operasyon kapsamında, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden bu yana aranan 5 şüpheli yakalandı.
Ordu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü operasyon kapsamında, önceden kamudan ihraç edilen ve FETÖ’nün kapatılan farklı kurumlarında çalışan 5 şüpheliye yönelik, operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince Altınordu ilçesinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 zanlı yakalandı. Örgütün haberleşme programı olan ‘ByLock’u kullandıkları tespit edilen ve gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri sürüyor. Öte yandan yakalanan 5 şüphelinin, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden bu yana arandıkları bilgisine ulaşıldı.
Ordu’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) ilişkin yürütülen operasyon kapsamında, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden bu yana aranan 5 şüpheli yakalandı.

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü operasyon kapsamında, önceden kamudan ihraç edilen ve FETÖ’nün kapatılan farklı kurumlarında çalışan 5 şüpheliye yönelik, operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince Altınordu ilçesinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 zanlı yakalandı. Örgütün haberleşme programı olan ‘ByLock’u kullandıkları tespit edilen ve gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan yakalanan 5 şüphelinin, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden bu yana arandıkları bilgisine ulaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.