Ordu'da 105 ekip 525 personel bekliyor

BÖLGE GÜNDEMİ 29.12.2019 - 18:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1156+ kez okundu.
 

Ordu'da 105 ekip 525 personel bekliyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi kış mevsimi için 19 ilçede gerekli tedbirleri aldı.
773 mahallede, 423 araç, 105 ekip ve 525 personel ile birlikte, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklarını tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapıda da gerekli önlemleri aldı. Büyükşehir Belediyesi, su ve kanalizasyon hizmetleri de müdahaleye hazır halde bekliyor. Alınan tedbirler ve yapılacak çalışmaları gözden geçirmek için Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Sekreter Yardımcıları Ali Erdal Gülderen, Suat Olgun, Bülent Şişman, ilçe Belediye Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Karayolları, AFAD ve OSKİ Genel Müdürü katıldı. YOLLARDA 105 EKİP, 423 ARAÇ HİZMET VERECEK  Ordu Büyükşehir Belediyesi, kış hazırlıkları doğrultusunda Ordu’yu 4 bölgeye ayırarak 423 araç ve 525 kişilik ekiple birlikte kar ile mücadele verilecek.  Çalışmalara Karayolları, AFAD, ilçe Belediyeleri ve Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ekipleri de katılacak. “VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI” Vatandaşların mağdur olmamaları için Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Genel Sekreter Coşkun Alp, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kış mevsimine hazırız. Tüm ekip ve ekipmanlarımız hazır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için ekiplerimiz 7/24 görev başında olacaklar. Bu kapsamda Ordu’yu 4 bölge olarak ele aldık. Her bölgemizde sorumlu olan ekip arkadaşımızın telefon numaraları biz dahil olmak üzere, ilçe belediye başkanlarımız, mahalle muhtarlarımız ve diğer kurumlarımız da olacak. Araç filomuzla yoğun kış şartlarına hazırız. Kent merkezlerinde de alt yapı konusunda gerekli hazırlıklar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Lütfen araçlarımızda kış lastiği taktıralım, zincir ve çeki halatı bulunduralım. Vatandaşlarımız yaşayabilecekleri sorunlarda 444 10 52 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirler. Önceliğimiz ise hasta ve cenaze hizmetleridir” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi kış mevsimi için 19 ilçede gerekli tedbirleri aldı.


773 mahallede, 423 araç, 105 ekip ve 525 personel ile birlikte, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklarını tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapıda da gerekli önlemleri aldı. Büyükşehir Belediyesi, su ve kanalizasyon hizmetleri de müdahaleye hazır halde bekliyor.
Alınan tedbirler ve yapılacak çalışmaları gözden geçirmek için Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Sekreter Yardımcıları Ali Erdal Gülderen, Suat Olgun, Bülent Şişman, ilçe Belediye Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Karayolları, AFAD ve OSKİ Genel Müdürü katıldı.
YOLLARDA 105 EKİP, 423 ARAÇ HİZMET VERECEK
 Ordu Büyükşehir Belediyesi, kış hazırlıkları doğrultusunda Ordu’yu 4 bölgeye ayırarak 423 araç ve 525 kişilik ekiple birlikte kar ile mücadele verilecek.  Çalışmalara Karayolları, AFAD, ilçe Belediyeleri ve Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ekipleri de katılacak.
“VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI”
Vatandaşların mağdur olmamaları için Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Genel Sekreter Coşkun Alp, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak kış mevsimine hazırız. Tüm ekip ve ekipmanlarımız hazır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için ekiplerimiz 7/24 görev başında olacaklar. Bu kapsamda Ordu’yu 4 bölge olarak ele aldık. Her bölgemizde sorumlu olan ekip arkadaşımızın telefon numaraları biz dahil olmak üzere, ilçe belediye başkanlarımız, mahalle muhtarlarımız ve diğer kurumlarımız da olacak. Araç filomuzla yoğun kış şartlarına hazırız. Kent merkezlerinde de alt yapı konusunda gerekli hazırlıklar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Lütfen araçlarımızda kış lastiği taktıralım, zincir ve çeki halatı bulunduralım. Vatandaşlarımız yaşayabilecekleri sorunlarda 444 10 52 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirler. Önceliğimiz ise hasta ve cenaze hizmetleridir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.