ORDEF Heyeti, Vali Sonel’i Ziyaret Etti

BÖLGE GÜNDEMİ 20.09.2021 - 22:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1255+ kez okundu.
 

ORDEF Heyeti, Vali Sonel’i Ziyaret Etti

Merkezi İstanbul’da bulunan Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Vali Tuncay Sonel’i ziyaret etti.
  İstanbul'da, 4-7 Kasım 2021 tarihleri arasında bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilecek “Ordu Günleri” etkinliği hakkında Vali Tuncay Sonel’i bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak ve davette bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, “Covid-19 Pandemisi dolayısıyla ülke genelinde tüm sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri ve etkinlikleri kısıtlanmıştı. Biz de her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ‘Ordu Günleri’ etkinliğimizi geçen yıl bu sebepten dolayı yapamamıştık. Ancak, İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin de yoğun talebiyle geleneksel hale getirdiğimiz ‘Ordu Günleri’nin 10’uncusunu bu yıl gerçekleştireceğiz. ‘Ordu Günleri’ etkinliğimizi düzenlememizin üç ana teması var. Bunlardan birincisi, İstanbul’da yaşayan 650 bin civarındaki Ordulu hemşerilerimizin, İstanbul gibi dünya metropolü bir şehir de ‘Biz de varız. Bu şehirde biz de yaşıyoruz’ hissiyatını oluşturmaktır. İkincisi, hemşehrilerimizin birbirileri ile buluşmasını, kucaklaşmasını sağlamaktır. Üçüncüsü ise, sıla ile gurbetteki hemşerilerimizi buluşturmak, böylece ilimizle olan bağımızı güçlendirmektir. Düzenlemiş olduğumuz ‘Ordu Günleri’ etkinliği ile Ordu’muzun 19 ilçesini bir araya getirip, kaynaşmayı sağlıyoruz. Ordu ili için önemli olan bu etkinliğimize, Ordu şehrimizin yöneticilerinden destek ve katkı bekliyoruz. İnanıyoruz ki, sizlerin desteği ile bu yılki etkinliğimiz çok daha canlı ve verimli olacaktır” diye konuştu.         4-7 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek “10. Ordu Günleri” etkinliğinin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Tuncay Sonel, “Biz, tüm imkânlarımızla yanınızdayız. Her türlü katkıyı veririz. Yeter ki, Ordu’nun birlik ve beraberliğini yansıtan güzel bir etkinlik olsun. Ordu’nun, siyaset, bürokrasi, iş dünyası, kültür, sanat ve akademik alanda yetiştirdiği çok değerleri var. Bu değerlerimizi kanalize edebildiğimizde, büyük işler başarırız. Ordu’da yapılamayacak, başarılamayacak iş yoktur.  Ordu’nun güçlü bir yapısı var. Birlik ve beraberlikten güç doğar. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 10’uncusu yapılacak ‘Ordu Günleri’nin amacına ulaşması için ne gerekiyorsa yapacağız. Kapımız, gönlümüz her daim sizlere açık. Ordu’nun yararına yapılacak her işte varız, yanınızdayız” dedi.         Vali Tuncay Sonel, heyette yer alan ORDEF yöneticileriyle tek tek tanışarak, “Sizler, Ordu’muzun İstanbul’daki temsilcilerisiniz. Sizleri önemsiyoruz” şeklinde konuştu.   Heyette bulunan ORDEF yöneticileri de, Vali Tuncay Sonel’in Ordu’da yaptığı çalışmaları, hizmetleri ve faaliyetleri yakında takip ettiklerini ifade ederek, teşekkür ettiler.
Merkezi İstanbul’da bulunan Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkanı Sabri Çelebi ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Vali Tuncay Sonel’i ziyaret etti.

 

İstanbul'da, 4-7 Kasım 2021 tarihleri arasında bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilecek “Ordu Günleri” etkinliği hakkında Vali Tuncay Sonel’i bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak ve davette bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, “Covid-19 Pandemisi dolayısıyla ülke genelinde tüm sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri ve etkinlikleri kısıtlanmıştı. Biz de her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ‘Ordu Günleri’ etkinliğimizi geçen yıl bu sebepten dolayı yapamamıştık. Ancak, İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin de yoğun talebiyle geleneksel hale getirdiğimiz ‘Ordu Günleri’nin 10’uncusunu bu yıl gerçekleştireceğiz. ‘Ordu Günleri’ etkinliğimizi düzenlememizin üç ana teması var. Bunlardan birincisi, İstanbul’da yaşayan 650 bin civarındaki Ordulu hemşerilerimizin, İstanbul gibi dünya metropolü bir şehir de ‘Biz de varız. Bu şehirde biz de yaşıyoruz’ hissiyatını oluşturmaktır. İkincisi, hemşehrilerimizin birbirileri ile buluşmasını, kucaklaşmasını sağlamaktır. Üçüncüsü ise, sıla ile gurbetteki hemşerilerimizi buluşturmak, böylece ilimizle olan bağımızı güçlendirmektir. Düzenlemiş olduğumuz ‘Ordu Günleri’ etkinliği ile Ordu’muzun 19 ilçesini bir araya getirip, kaynaşmayı sağlıyoruz. Ordu ili için önemli olan bu etkinliğimize, Ordu şehrimizin yöneticilerinden destek ve katkı bekliyoruz. İnanıyoruz ki, sizlerin desteği ile bu yılki etkinliğimiz çok daha canlı ve verimli olacaktır” diye konuştu.

 

 

 

 

4-7 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek “10. Ordu Günleri” etkinliğinin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Tuncay Sonel, “Biz, tüm imkânlarımızla yanınızdayız. Her türlü katkıyı veririz. Yeter ki, Ordu’nun birlik ve beraberliğini yansıtan güzel bir etkinlik olsun. Ordu’nun, siyaset, bürokrasi, iş dünyası, kültür, sanat ve akademik alanda yetiştirdiği çok değerleri var. Bu değerlerimizi kanalize edebildiğimizde, büyük işler başarırız. Ordu’da yapılamayacak, başarılamayacak iş yoktur.  Ordu’nun güçlü bir yapısı var. Birlik ve beraberlikten güç doğar. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 10’uncusu yapılacak ‘Ordu Günleri’nin amacına ulaşması için ne gerekiyorsa yapacağız. Kapımız, gönlümüz her daim sizlere açık. Ordu’nun yararına yapılacak her işte varız, yanınızdayız” dedi.

 

 

 

 

Vali Tuncay Sonel, heyette yer alan ORDEF yöneticileriyle tek tek tanışarak, “Sizler, Ordu’muzun İstanbul’daki temsilcilerisiniz. Sizleri önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Heyette bulunan ORDEF yöneticileri de, Vali Tuncay Sonel’in Ordu’da yaptığı çalışmaları, hizmetleri ve faaliyetleri yakında takip ettiklerini ifade ederek, teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.