Orbel’den Demir Ali’ye Destek

YAŞAM 08.11.2020 - 20:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1229+ kez okundu.
 

Orbel’den Demir Ali’ye Destek

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORBEL, 10 Kasım 2020 Salı günü işletmelerinden elde edeceği tüm geliri SMA hastası Demir Ali için açılan kampanyaya bağışlanacak.
      Ordu ilinde ikamet eden Avukat İbrahim Kubilay ve Ezgi Bayraktar çiftinin 17 aylık evlatları olan Demir Ali, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 1 adında ölümcül kas hastalığı ile mücadele ediyor. Sağlıklı kas üretimi olmayan ve günden güne motor nöronlarını kaybeden Demir Ali’nin dünyanın en pahalı ilacı olarak bilinen ve eksik olan gen tedavisini tamamlayan Zolgensma ilacına ihtiyacı bulunuyor.     Ülkemizde tedavisi olmayan bu hastalık ile mücadele edebilmek adına özel medikal malzemeler kullanan Demir Ali’nin ABD’deki tedavisi için gerekli olan 2,1 milyon Avro’ya yurt içinden ve yurt dışından on binlerce insan seferber oldu.     Düzenlenen kampanyalarla on binlerce insan imkanlarını zorlarken, birçok işletme günübirlik gelirlerini Demir Ali için bağışladılar.     Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORBEL, Demir Ali’nin yaşama tutunmasına destek olmak ve hayata kazandırmak adına 10 Kasım 2020 Salı günü Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerindeki açık ve kapalı otoparklar ile Çınarsuyu Tabiat Parkı işletmelerinden kazanmış olduğu tüm geliri kampanyaya bağışlayacak.     ORBEL Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Kampanyamıza destek vermek isteyen bütün halkımızı 10 Kasım 2020 tarihinde işletmelerimizi kullanmaya davet ediyoruz. Bir can kurtarmak insanlığı kurtarmaktır. Son olarak Demir Ali’nin ışığı sönmesin, bir mum diğer mumu tutuşturmaktadır. Bu nedenle bütün halkımızı kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz” denildi.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORBEL, 10 Kasım 2020 Salı günü işletmelerinden elde edeceği tüm geliri SMA hastası Demir Ali için açılan kampanyaya bağışlanacak.

 

 

 

Ordu ilinde ikamet eden Avukat İbrahim Kubilay ve Ezgi Bayraktar çiftinin 17 aylık evlatları olan Demir Ali, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 1 adında ölümcül kas hastalığı ile mücadele ediyor. Sağlıklı kas üretimi olmayan ve günden güne motor nöronlarını kaybeden Demir Ali’nin dünyanın en pahalı ilacı olarak bilinen ve eksik olan gen tedavisini tamamlayan Zolgensma ilacına ihtiyacı bulunuyor.

 

 

Ülkemizde tedavisi olmayan bu hastalık ile mücadele edebilmek adına özel medikal malzemeler kullanan Demir Ali’nin ABD’deki tedavisi için gerekli olan 2,1 milyon Avro’ya yurt içinden ve yurt dışından on binlerce insan seferber oldu.

 

 

Düzenlenen kampanyalarla on binlerce insan imkanlarını zorlarken, birçok işletme günübirlik gelirlerini Demir Ali için bağışladılar.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORBEL, Demir Ali’nin yaşama tutunmasına destek olmak ve hayata kazandırmak adına 10 Kasım 2020 Salı günü Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerindeki açık ve kapalı otoparklar ile Çınarsuyu Tabiat Parkı işletmelerinden kazanmış olduğu tüm geliri kampanyaya bağışlayacak.

 

 

ORBEL Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Kampanyamıza destek vermek isteyen bütün halkımızı 10 Kasım 2020 tarihinde işletmelerimizi kullanmaya davet ediyoruz. Bir can kurtarmak insanlığı kurtarmaktır.

Son olarak Demir Ali’nin ışığı sönmesin, bir mum diğer mumu tutuşturmaktadır. Bu nedenle bütün halkımızı kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.