Orbel A.Ş. Özel Okullar İle İndirim Anlaşması Yaptı

BÖLGE GÜNDEMİ 04.08.2021 - 10:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1392+ kez okundu.
 

Orbel A.Ş. Özel Okullar İle İndirim Anlaşması Yaptı

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. kurum ve kuruluşlar ile indirim anlaşmalarına devam ediyor.
    Kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmalarla kamuoyunda büyük takdir toplayan ORBEL A.Ş. son olarak özel okullar ile 2021-2022 yıllarını kapsayacak indirim anlaşması yaptı. Ordu’da bulunan ve indirim anlaşması yapmak isteyen 5 özel okul ile anlaşma imzalayan ORBEL A.Ş. yaptığı bu anlaşma ile personellerine yüze 15 ile yüzde 40 arasında indirim alma hakkı kazandı.       Gerçekleştirilen indirim imza protokolüne Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, ORBEL A.Ş. İnsan Kaynakları ve Eğitim Koordinatörü Serap Uzun ve Özel Okul temsilcileri katıldı.       “PERSENOLLERİMİZE HAYIRLI OLSUN "       Düzenlenen imza protokolü sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerimizin kurum ve kuruluşlarla indirim anlaşmaları yapmaları hem personellerimize hem de anlaşma yapılan kurumlar için birer avantaj olduğunu söyledi.       Genel Sekreter Coşkun Alp, açıklamalarına şöyle devam etti:       “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda personellerimizin rahatlığını sağlamak adına çalışmalar yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyesi iştirakimiz olan ORBEL A.Ş.nin 2021-2022 eğitim-öğretim yılında özel okullar ile yaptığı anlaşmada bunlara bir örnektir. Bu indirim anlaşmaları ile personellerimizin çocukları bu kurumlardan indirim almış olacaklar. Toplamda yüzde 15 ile yüzde 40’a varan bu indirimlerin tüm personellerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”       ORBEL A.Ş. ANLAŞMASI YAPAN ÖZEL KURUMLAR       Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ile indirim anlaşması yapan özel okullar ve yaptığı indirim anlaşmaları ise şu şekilde:       Doğa Koleji eğitim ücretlerine İndirim: ilkokul ve anasınıfı 30, ortaokul ve lise 40 ek olarak kardeş indirimi 5 ve peşin ödeme indirimi 6 indirim; Seçkin Bilim Koleji eğitim ücretlerine İndirim; ilkokul, anasınıfı, ortaokul 40, lise 30 ve kurs merkezlerinde 30 indirim; Final Okulları eğitim ücretlerine indirim; anasınıfı, ilkokul, ortaokul  20, lise 20, ek olarak kardeş indirimi 5 ve kurs merkezlerinde 15 indirim; Uğur Okulları eğitim ücretlerine İndirim; lise öğrencilerine  30 ve kurs merkezindeki öğrencilerine 30 indirim; Bahçeşehir Koleji eğitim ücretlerine indirim ise ilkokul, ortaokul, lise  15 olarak uygulanacak.          
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. kurum ve kuruluşlar ile indirim anlaşmalarına devam ediyor.

 

 

Kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmalarla kamuoyunda büyük takdir toplayan ORBEL A.Ş. son olarak özel okullar ile 2021-2022 yıllarını kapsayacak indirim anlaşması yaptı. Ordu’da bulunan ve indirim anlaşması yapmak isteyen 5 özel okul ile anlaşma imzalayan ORBEL A.Ş. yaptığı bu anlaşma ile personellerine yüze 15 ile yüzde 40 arasında indirim alma hakkı kazandı.

 

 

 

Gerçekleştirilen indirim imza protokolüne Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, ORBEL A.Ş. İnsan Kaynakları ve Eğitim Koordinatörü Serap Uzun ve Özel Okul temsilcileri katıldı.

 

 

 

PERSENOLLERİMİZE HAYIRLI OLSUN "

 

 

 

Düzenlenen imza protokolü sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerimizin kurum ve kuruluşlarla indirim anlaşmaları yapmaları hem personellerimize hem de anlaşma yapılan kurumlar için birer avantaj olduğunu söyledi.

 

 

 

Genel Sekreter Coşkun Alp, açıklamalarına şöyle devam etti:

 

 

 

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda personellerimizin rahatlığını sağlamak adına çalışmalar yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyesi iştirakimiz olan ORBEL A.Ş.nin 2021-2022 eğitim-öğretim yılında özel okullar ile yaptığı anlaşmada bunlara bir örnektir. Bu indirim anlaşmaları ile personellerimizin çocukları bu kurumlardan indirim almış olacaklar. Toplamda yüzde 15 ile yüzde 40’a varan bu indirimlerin tüm personellerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

 

 

ORBEL A.Ş. ANLAŞMASI YAPAN ÖZEL KURUMLAR

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ile indirim anlaşması yapan özel okullar ve yaptığı indirim anlaşmaları ise şu şekilde:

 

 

 

Doğa Koleji eğitim ücretlerine İndirim: ilkokul ve anasınıfı 30, ortaokul ve lise 40 ek olarak kardeş indirimi 5 ve peşin ödeme indirimi 6 indirim; Seçkin Bilim Koleji eğitim ücretlerine İndirim; ilkokul, anasınıfı, ortaokul 40, lise 30 ve kurs merkezlerinde 30 indirim; Final Okulları eğitim ücretlerine indirim; anasınıfı, ilkokul, ortaokul  20, lise 20, ek olarak kardeş indirimi 5 ve kurs merkezlerinde 15 indirim; Uğur Okulları eğitim ücretlerine İndirim; lise öğrencilerine  30 ve kurs merkezindeki öğrencilerine 30 indirim; Bahçeşehir Koleji eğitim ücretlerine indirim ise ilkokul, ortaokul, lise  15 olarak uygulanacak.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.