Okul Yerine Mezara Uğurlandı

BÖLGE GÜNDEMİ 17.09.2018 - 23:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2123+ kez okundu.
 

Okul Yerine Mezara Uğurlandı

Korgan ilçesinde meydana gelen patpat sonrasında hayatını kaybeden Tepealan Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi bugün dualar ve gözyaşlarıyla birlikte son yolculuğuna uğurlandı
11 Yaşındaki Tepealan Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi olan ve bugün okula gidecek olan 11 yaşındaki Gizem Camgöz dün babasının kullandığı tarım aracı bölgede patpat diye tabir edilen tarım aracının freni patlamasıyla takla atması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Korgan Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu sabah ilk olarak ilçeye bağlı Koçcuğaz Mahallesi’ndeki evinde helallik alınan Gizem Camgöz’ün cenazesi, Koçcuğaz Mahallesi Emir Yakup Camii'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazına ailesi ve yakınlarıyla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, Tepealan Ortaokulu Müdürü Cengiz Aktı, okul arkadaşları, Korgan Belediye Başkan Vekili Hayati Alan, Korgan Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kirazoğlu, çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından okulların açıldığı ilk gün okula gidecek olan Gizem Camgöz, aynı mahalledeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.  
Korgan ilçesinde meydana gelen patpat sonrasında hayatını kaybeden Tepealan Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi bugün dualar ve gözyaşlarıyla birlikte son yolculuğuna uğurlandı

11 Yaşındaki Tepealan Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi olan ve bugün okula gidecek olan 11 yaşındaki Gizem Camgöz dün babasının kullandığı tarım aracı bölgede patpat diye tabir edilen tarım aracının freni patlamasıyla takla atması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Korgan Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu sabah ilk olarak ilçeye bağlı Koçcuğaz Mahallesi’ndeki evinde helallik alınan Gizem Camgöz’ün cenazesi, Koçcuğaz Mahallesi Emir Yakup Camii'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazına ailesi ve yakınlarıyla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, Tepealan Ortaokulu Müdürü Cengiz Aktı, okul arkadaşları, Korgan Belediye Başkan Vekili Hayati Alan, Korgan Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kirazoğlu, çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından okulların açıldığı ilk gün okula gidecek olan Gizem Camgöz, aynı mahalledeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.