Okul Sınıfları LGS’ye Hazırlandı

EĞİTİM 18.06.2020 - 13:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1817+ kez okundu.
 

Okul Sınıfları LGS’ye Hazırlandı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korona Virüs tedbirleri kapsamında 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde okullarda dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.
19 ilçede 184 okulda gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarında giriş kapısından kapı kollarına, merdivenlerden korkuluklara, masalardan sıralara kadar öğrencilerin temas edebileceği her alan göz önünde bulunduruluyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sınav yapılması kararlaştırılan 184 okulda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, cuma gününe kadar dezenfekte çalışmalarına devam edecek. “ENDİŞENİZ OLMASIN” 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı için hijyen koşullarının üst düzeyde tutulduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak LGS’ye girecek öğrencilerimiz için okullarda güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturuyoruz. Bu anlamda ekiplerimiz okullarda öğrencilerimizin temas edeceği her alanı dezenfekte ediyor. Böylelikle çocuklarımızın sağlığını etkileyecek her türlü olumsuzluğu minimum seviyeye indiriyoruz. Hem sınava girecek olan öğrencilerimizin hem de velilerimizin bu konuda endişesi olmasın. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korona Virüs tedbirleri kapsamında 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde okullarda dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

19 ilçede 184 okulda gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarında giriş kapısından kapı kollarına, merdivenlerden korkuluklara, masalardan sıralara kadar öğrencilerin temas edebileceği her alan göz önünde bulunduruluyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sınav yapılması kararlaştırılan 184 okulda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, cuma gününe kadar dezenfekte çalışmalarına devam edecek.

“ENDİŞENİZ OLMASIN”

20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı için hijyen koşullarının üst düzeyde tutulduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyükşehir Belediyesi olarak LGS’ye girecek öğrencilerimiz için okullarda güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturuyoruz. Bu anlamda ekiplerimiz okullarda öğrencilerimizin temas edeceği her alanı dezenfekte ediyor. Böylelikle çocuklarımızın sağlığını etkileyecek her türlü olumsuzluğu minimum seviyeye indiriyoruz. Hem sınava girecek olan öğrencilerimizin hem de velilerimizin bu konuda endişesi olmasın. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.