ODH Odyometri Ünitesini Yeniledi

SAĞLIK 20.10.2020 - 10:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1408+ kez okundu.
 

ODH Odyometri Ünitesini Yeniledi

Ordu Devlet Hastanesinde Covid-19 tedbirleri kapsamında Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurulu Kararları Odyoloji hizmetinde devam ediyor.
Ordu  Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Atila GÜRGEN yaptığı açıklamada; “Odyometri ünitemizde bulunan 2 adet sessiz kabin ile birlikte 2 adet Odyometre cihazı ve 2 adet Timpanometri cihazı ile hastalarımız şehir dışına gitmeden hastanemiz bünyesinde profesyonel ekipmanlar ile Odyoloji hizmetini alabilmektedirler. Odyoloji Ünitemizde bulunan klinik Odyometre cihazı ile koopere (İletişim kurulabilen) olabilen çocuklar ve yetişkin hastalara işitme testi yapılmaktadır. Ayrıca bir diğer odyometre cihazımız koopere (İletişim kurulamayan) olamayan ve yaşı küçük olan çocuklar için oyun Odyometrisi ve işitme cihazı kullanan çocuk ve yetişkin hastalara işitme cihazlı test yapılmasına imkân veren serbest alan Odyometresi yapılmaktadır.  Bu da bize işitme cihazı kullanan hastaların cihazdan sağlamış olduğu kazancı ölçmemizi, gerekli görüldüğünde işitme cihazının ayarlarının güncellenmesi gibi birçok fayda sağlamaktadır. Koopere (İletişim kurulamayan) olamayan çocukların görsel ve müzik eşliğinde test yapılmasına imkân veren cihaz donanımına hastanemiz bünyesinde sahibiz. Odyoloji Ünitemizin çalışmaları hastanemizin ileri teknolojik donanımı ile desteklenmektedir.'' dedi.  
Ordu Devlet Hastanesinde Covid-19 tedbirleri kapsamında Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurulu Kararları Odyoloji hizmetinde devam ediyor.



Ordu  Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Atila GÜRGEN yaptığı açıklamada;

“Odyometri ünitemizde bulunan 2 adet sessiz kabin ile birlikte 2 adet Odyometre cihazı ve 2 adet Timpanometri cihazı ile hastalarımız şehir dışına gitmeden hastanemiz bünyesinde profesyonel ekipmanlar ile Odyoloji hizmetini alabilmektedirler.
Odyoloji Ünitemizde bulunan klinik Odyometre cihazı ile koopere (İletişim kurulabilen) olabilen çocuklar ve yetişkin hastalara işitme testi yapılmaktadır. Ayrıca bir diğer odyometre cihazımız koopere (İletişim kurulamayan) olamayan ve yaşı küçük olan çocuklar için oyun Odyometrisi ve işitme cihazı kullanan çocuk ve yetişkin hastalara işitme cihazlı test yapılmasına imkân veren serbest alan Odyometresi yapılmaktadır. 

Bu da bize işitme cihazı kullanan hastaların cihazdan sağlamış olduğu kazancı ölçmemizi, gerekli görüldüğünde işitme cihazının ayarlarının güncellenmesi gibi birçok fayda sağlamaktadır. Koopere (İletişim kurulamayan) olamayan çocukların görsel ve müzik eşliğinde test yapılmasına imkân veren cihaz donanımına hastanemiz bünyesinde sahibiz. Odyoloji Ünitemizin çalışmaları hastanemizin ileri teknolojik donanımı ile desteklenmektedir.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.