Odalardan üyelerine çağrı!

EKONOMİ 04.06.2018 - 23:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2419+ kez okundu.
 

Odalardan üyelerine çağrı!

ÜTSO Başkanı İrfan Akar ve Ünye Madeni Eşya Odası Başkanı Ali Özkan, KOSGEB’in yerli ve yeni makine alacak işletmelere 300 bin lira kredi faiz desteği sağladığını belirterek üyelerine krediden yararlanmaları çağrısında bulundular.
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) yerli ve yeni makine alan işletmelere kredi faiz desteği veriyor. Destek hakkında açıklama yapan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı İrfan Akar ile Ünye Madeni Eşya Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Ali Özkan, odalarına kayıtlı 2356 üye esnafa krediden yararlanmaları çağrısında bulundular. Yerli ve Yeni Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği 2018 Programıyla, işletmelere 450 milyon lira kredi hacmi oluşturulduğunu ifade eden Akar ve Özkan, işletme başına sağlanacak kredi faiz desteğinin üst limitinin 300 bin lira, kredi vadesinin ilk 6 ayı ödemesiz, kalanı üçer aylık eşit taksitler halinde ödemeli olmak üzere, toplam 36 ay olarak belirlendiğini söylediler. -Üst limit 1 milyon 120 bin lira- Kredi başvurularında üst limit 1 milyon 120 bin lira olacak, başvurular 4 Haziran - 1 Ağustos tarihleri arasında KOSGEB Müdürlüklerine yapılacak. 2016 yılı makine teçhizat kredi faiz desteği programından yaralanan işletmeler 2018 yılı desteklerinden yararlanamayacak.   
ÜTSO Başkanı İrfan Akar ve Ünye Madeni Eşya Odası Başkanı Ali Özkan, KOSGEB’in yerli ve yeni makine alacak işletmelere 300 bin lira kredi faiz desteği sağladığını belirterek üyelerine krediden yararlanmaları çağrısında bulundular.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) yerli ve yeni makine alan işletmelere kredi faiz desteği veriyor. Destek hakkında açıklama yapan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı İrfan Akar ile Ünye Madeni Eşya Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Ali Özkan, odalarına kayıtlı 2356 üye esnafa krediden yararlanmaları çağrısında bulundular.

Yerli ve Yeni Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği 2018 Programıyla, işletmelere 450 milyon lira kredi hacmi oluşturulduğunu ifade eden Akar ve Özkan, işletme başına sağlanacak kredi faiz desteğinin üst limitinin 300 bin lira, kredi vadesinin ilk 6 ayı ödemesiz, kalanı üçer aylık eşit taksitler halinde ödemeli olmak üzere, toplam 36 ay olarak belirlendiğini söylediler.

-Üst limit 1 milyon 120 bin lira-

Kredi başvurularında üst limit 1 milyon 120 bin lira olacak, başvurular 4 Haziran - 1 Ağustos tarihleri arasında KOSGEB Müdürlüklerine yapılacak. 2016 yılı makine teçhizat kredi faiz desteği programından yaralanan işletmeler 2018 yılı desteklerinden yararlanamayacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.