OBB’den Sert Açıklama

BÖLGE GÜNDEMİ 17.06.2021 - 09:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2132+ kez okundu.
 

OBB’den Sert Açıklama

Bugün yerel bir televizyon kanalında Ordu Büyükşehir Belediyesi hakkında yer alan asılsız iddialar ve iftiralarla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına lüzum görülmüştür.
    Asıl görevi halkı doğru bilgilendirmek olan bir televizyon kanalının elindeki medya gücünü tehdit ve şantaj amaçlı bir suç aletine dönüştürerek gündeme getirmeye çalıştığı asılsız, temelsiz, hiçbir belge ve gerçek bilgiye dayanmayan iddialar tamamen yalan ve iftiradan ibarettir. Söz konusu kanalın iddiaları doğrudan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanını ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin şahsı manevisini hedef alan bir itibar suikastıdır.  Elindeki medya gücünü şantaj ve tehdit aracı olarak kullanarak belediye kaynaklarına adeta “çökmeye çalışan”, taleplerine olumlu cevap alamayınca ne yapacağını şaşırarak tetikçiliğe soyunan tefessüh etmiş bu medya kuruluşuyla mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir.    Yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla iftiraları haber kılığında servis eden bu medya kuruluşunun açıktan ve doğrudan tehdit ve şantaj içeren gayri ahlaki duruşuyla hukuk ve kamuoyu önünde sonuna kadar mücadele edeceğimizi, Ordu’nun kaynaklarını bugüne kadar hiçbir çıkar, rant ve menfaat grubuna peşkeş çektirmeyen hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızın bundan böyle de bütün tehditlere ve engellemelere rağmen hız kesmeden devam edeceğini, geçmiş alışkanlıklarından vazgeçemeyen bir takım kirli ve karanlık odaklarla ve onların işbirlikçileriyle olan mücadelemizin cesaretle süreceğini, Ordu halkının hakkını, hukukunu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar muhafaza ve müdafaa etmekte kararlı olduğumuzu kamuoyuna ilan ediyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın  ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı
Bugün yerel bir televizyon kanalında Ordu Büyükşehir Belediyesi hakkında yer alan asılsız iddialar ve iftiralarla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına lüzum görülmüştür.

 

 

Asıl görevi halkı doğru bilgilendirmek olan bir televizyon kanalının elindeki medya gücünü tehdit ve şantaj amaçlı bir suç aletine dönüştürerek gündeme getirmeye çalıştığı asılsız, temelsiz, hiçbir belge ve gerçek bilgiye dayanmayan iddialar tamamen yalan ve iftiradan ibarettir. Söz konusu kanalın iddiaları doğrudan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanını ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin şahsı manevisini hedef alan bir itibar suikastıdır. 

Elindeki medya gücünü şantaj ve tehdit aracı olarak kullanarak belediye kaynaklarına adeta “çökmeye çalışan”, taleplerine olumlu cevap alamayınca ne yapacağını şaşırarak tetikçiliğe soyunan tefessüh etmiş bu medya kuruluşuyla mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. 

 

Yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla iftiraları haber kılığında servis eden bu medya kuruluşunun açıktan ve doğrudan tehdit ve şantaj içeren gayri ahlaki duruşuyla hukuk ve kamuoyu önünde sonuna kadar mücadele edeceğimizi, Ordu’nun kaynaklarını bugüne kadar hiçbir çıkar, rant ve menfaat grubuna peşkeş çektirmeyen hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızın bundan böyle de bütün tehditlere ve engellemelere rağmen hız kesmeden devam edeceğini, geçmiş alışkanlıklarından vazgeçemeyen bir takım kirli ve karanlık odaklarla ve onların işbirlikçileriyle olan mücadelemizin cesaretle süreceğini, Ordu halkının hakkını, hukukunu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar muhafaza ve müdafaa etmekte kararlı olduğumuzu kamuoyuna ilan ediyoruz.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın  ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.