O madalya Ünye’ye geldi

SPOR 12.10.2018 - 08:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1737+ kez okundu.
 

O madalya Ünye’ye geldi

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Cemil Hakçı, Türkiye Veteranlar Okçuluk Şampiyonası’ndan Türkiye 3.sü olarak döndü.
Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Cemil Hakçı, Türkiye Veteranlar Okçuluk Şampiyonası’ndan Türkiye 3.sü olarak döndü. Kulüp Başkanı Nihat Yerlikaya, “O madalya bir gün Ünye’ye gelecek” yönünde ki açıklamalarını hatırlatarak, madalyanın Ünye’ye geldiğini ve bundan sonra ki süreçte zirveden inmeyeceklerini söyledi. Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya, gazetemize yaptığı açıklamada, “Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Veteranlar Okçuluk Şampiyonası Antalya Yüzücü Yıl Okçuluk Tesisleri’nde gerçekleşti. Bu şampiyonaya sporcumuz Cemil Hakçı ile katıldık. Sporcumuz şampiyonaya çok ciddi ve disiplinli çalışmaları ile hazırlandı ve ilçemize dereceyle döndü.” dedi. -“O madalya Ünye’ye geldi”- Madalyanın Ünye’ye gelmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Yerlikaya, başarılarının devam edeceğini belirterek şöyle konuştu: “Sporcumuz bu yarışmadan Türkiye 3. Olarak döndü ve kulübümüzü çok sevindirdi. Ordu tarihinde okçuluk alanında resmi bir yarışmada alınan ilk madalyadır. Biz daha önce ki açıklamalarımızda bu madalya bir gün Ünye’ye gelecek demiştik ve o madalya bugün Ünye’ye geldi. Camiamız ve Ünye olarak buna çok sevindik. Bu madalya için 3 yıldır uğraşı içindeydik ve hep beklediğimiz bir madalyaydı. Hep finallerden, çeyrek finallerden dönüyorduk. Ama bu defa dönmedik. Hedefimiz birincilikti ama olsun dedik bu bir başlangıçtır. Bundan sonra ki dönemlerde daha iyi hazırlanıp zirveden inmeyeceğiz.” -“Ünye’yi okçulukta bir marka haline getirdik”- Ünye’nin okçulukta marka haline geldiğini söyleyen Yerlikaya, “Türkiye Okçuluk Federasyonu’nda 64 kulüp içerisinde kulübümüz 8. sırada. Bireysel anlamda da sporcularımızın güvenleri geldi. Artık Ünye’yi okçulukta bir marka haline getirdik. İnşallah önümüzde ki süreçte kendimize daha iyi bir çalışma takvimi hazırlayıp 10-13 Aralık tarihinde Samsun’da yapılacak olan Salon Okçuluk şampiyonasına katılacağız. İnşallah burada daha iyi derecelere ulaşacağız. Bundan sonra hedef şampiyonluklar ve milli takım.” dedi.
Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Cemil Hakçı, Türkiye Veteranlar Okçuluk Şampiyonası’ndan Türkiye 3.sü olarak döndü.

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Cemil Hakçı, Türkiye Veteranlar Okçuluk Şampiyonası’ndan Türkiye 3.sü olarak döndü. Kulüp Başkanı Nihat Yerlikaya, “O madalya bir gün Ünye’ye gelecek” yönünde ki açıklamalarını hatırlatarak, madalyanın Ünye’ye geldiğini ve bundan sonra ki süreçte zirveden inmeyeceklerini söyledi.

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya, gazetemize yaptığı açıklamada, “Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Veteranlar Okçuluk Şampiyonası Antalya Yüzücü Yıl Okçuluk Tesisleri’nde gerçekleşti. Bu şampiyonaya sporcumuz Cemil Hakçı ile katıldık. Sporcumuz şampiyonaya çok ciddi ve disiplinli çalışmaları ile hazırlandı ve ilçemize dereceyle döndü.” dedi.

-“O madalya Ünye’ye geldi”-

Madalyanın Ünye’ye gelmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Yerlikaya, başarılarının devam edeceğini belirterek şöyle konuştu:

“Sporcumuz bu yarışmadan Türkiye 3. Olarak döndü ve kulübümüzü çok sevindirdi. Ordu tarihinde okçuluk alanında resmi bir yarışmada alınan ilk madalyadır. Biz daha önce ki açıklamalarımızda bu madalya bir gün Ünye’ye gelecek demiştik ve o madalya bugün Ünye’ye geldi. Camiamız ve Ünye olarak buna çok sevindik. Bu madalya için 3 yıldır uğraşı içindeydik ve hep beklediğimiz bir madalyaydı. Hep finallerden, çeyrek finallerden dönüyorduk. Ama bu defa dönmedik. Hedefimiz birincilikti ama olsun dedik bu bir başlangıçtır. Bundan sonra ki dönemlerde daha iyi hazırlanıp zirveden inmeyeceğiz.”

-“Ünye’yi okçulukta bir marka haline getirdik”-

Ünye’nin okçulukta marka haline geldiğini söyleyen Yerlikaya, “Türkiye Okçuluk Federasyonu’nda 64 kulüp içerisinde kulübümüz 8. sırada. Bireysel anlamda da sporcularımızın güvenleri geldi. Artık Ünye’yi okçulukta bir marka haline getirdik. İnşallah önümüzde ki süreçte kendimize daha iyi bir çalışma takvimi hazırlayıp 10-13 Aralık tarihinde Samsun’da yapılacak olan Salon Okçuluk şampiyonasına katılacağız. İnşallah burada daha iyi derecelere ulaşacağız. Bundan sonra hedef şampiyonluklar ve milli takım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.