Noel Kızlar Hayvanları Besledi

YAŞAM 03.01.2020 - 09:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1776+ kez okundu.
 

Noel Kızlar Hayvanları Besledi

31 Aralık 2019 saat 23:00 sularında Antınordu’dan Ünye’ye gelen hayvanseverler Dilara Güler, Başak Güler ve Ahsen Poyraz yeni yıla Akçay mevkisindeki sokak hayvanlarını besleyerek yeni yıla girdi.
  Yeni yıla girerken sokak hayvanlarını yalnız bırakmak istemeyen hayvanseverler, Noel Baba kıyafeti ile çuvallara mama doldurarak Ünye’deki sokak canlarına besleme yaptılar ve şefkat göstererek sahip çıktılar. 26 yaşındaki hayvansever Dilara Güler, “Canlarla birlikte yeni yıla girmek için Altınordu’dan Ünye’ye geldik. Akçay mevkisine gelerek yeni yılı onlarla geçirmek istedik.”dedi. Gurubun küçük hayvanseveri  8 yaşındaki Ahsen Poyraz ise, “Ben büyüyünce barınakçı olmak istiyorum. Barınakta hayvanlara iyi bakıp onlar yemek vereceğim. Tedavi ettireceğim.” dedi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefi Saygın Yıldırım ise, “Altınordu’dan Ünye’ye gelen duyarlı cansever arkadaşlarımız farkındalık yaratmak adına Noel anne kıyafetleri ile canlarla girmeyi tercih ettiler. Kendilerine bu duyarlı davranışları için teşekkür ediyorum. “dedi
31 Aralık 2019 saat 23:00 sularında Antınordu’dan Ünye’ye gelen hayvanseverler Dilara Güler, Başak Güler ve Ahsen Poyraz yeni yıla Akçay mevkisindeki sokak hayvanlarını besleyerek yeni yıla girdi.

 

Yeni yıla girerken sokak hayvanlarını yalnız bırakmak istemeyen hayvanseverler, Noel Baba kıyafeti ile çuvallara mama doldurarak Ünye’deki sokak canlarına besleme yaptılar ve şefkat göstererek sahip çıktılar.

26 yaşındaki hayvansever Dilara Güler, “Canlarla birlikte yeni yıla girmek için Altınordu’dan Ünye’ye geldik. Akçay mevkisine gelerek yeni yılı onlarla geçirmek istedik.”dedi.

Gurubun küçük hayvanseveri  8 yaşındaki Ahsen Poyraz ise, “Ben büyüyünce barınakçı olmak istiyorum. Barınakta hayvanlara iyi bakıp onlar yemek vereceğim. Tedavi ettireceğim.” dedi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Ünye Şefi Saygın Yıldırım ise, “Altınordu’dan Ünye’ye gelen duyarlı cansever arkadaşlarımız farkındalık yaratmak adına Noel anne kıyafetleri ile canlarla girmeyi tercih ettiler. Kendilerine bu duyarlı davranışları için teşekkür ediyorum. “dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.