Neden Van'a Gönderildi

BÖLGE GÜNDEMİ 08.12.2019 - 13:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2104+ kez okundu.
 

Neden Van'a Gönderildi

Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç hakkında, Ordu'da çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tututlanmasına karar verilmesinin ardından hangi cezaevine sevk edileceği bir türlü netleşmemişti.
  Ordu Adliyesi'nde saatler süren işlemlerin ardından Özgür Arduç'un önce Perşembe ilçesine bağlı Efirli Mahallesi'nde bulunan Ordu E Tipi Açık Ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na sevkine karar verildi. Ancak iddialara göre buradaki cezavinde saldırıya uğrayabileceği ihtimali üzerine önce Şırnak T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Yine iddialara göre Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı ile yapılan görüşmelerde, buradaki cezaevinde de daha önce bu tür suçlulara saldırmaktan sabıkalı hükümlülerin bulunduğu öğrenildi.  Bunun üzerine başka bir cezaevine sevk edilmesi için girişimlerde bulunuldu. Bunun üzerine Ceren'in katili Van F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edildi. Adliyedeki işlemlerin de bu süreç nedeniyle uzadığı ve gecikmeye sebep olduğu öğrenildi.
Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç hakkında, Ordu'da çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tututlanmasına karar verilmesinin ardından hangi cezaevine sevk edileceği bir türlü netleşmemişti.

 

Ordu Adliyesi'nde saatler süren işlemlerin ardından Özgür Arduç'un önce Perşembe ilçesine bağlı Efirli Mahallesi'nde bulunan Ordu E Tipi Açık Ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na sevkine karar verildi. Ancak iddialara göre buradaki cezavinde saldırıya uğrayabileceği ihtimali üzerine önce Şırnak T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Yine iddialara göre Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı ile yapılan görüşmelerde, buradaki cezaevinde de daha önce bu tür suçlulara saldırmaktan sabıkalı hükümlülerin bulunduğu öğrenildi. 

Bunun üzerine başka bir cezaevine sevk edilmesi için girişimlerde bulunuldu. Bunun üzerine Ceren'in katili Van F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edildi. Adliyedeki işlemlerin de bu süreç nedeniyle uzadığı ve gecikmeye sebep olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.