Minikler Yaşlılar Haftası’na Dikkat Çekti!

YAŞAM 20.03.2019 - 19:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1766+ kez okundu.
 

Minikler Yaşlılar Haftası’na Dikkat Çekti!

18 – 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle bir etkinlik yapan minikler etkinlikte dede ve nine oldu.
Ünye Yunus Emre İlkokulu ana sınıfı E Şubesi öğrencileri 18 – 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle bir etkinlik gerçekleştirdi. Sınıf öğretmeni Esen Yılmaz nezaretinde öğrenciler önce kağıtlardan yaptıkları dede ve nine şekillerini kestiler ardından beyaz pamukla saç ve sakal yaptılar. Yaptıkları maskeleri takan öğrenciler “yaşlılar başımızın tacı” diyerek yaşlılara önem verilmesi gerektiğini vurguladılar. Etkinlikte öğrencilerin el becerilerinin yanı sıra büyüklere saygı konusu işlenerek anlatıldı.
18 – 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle bir etkinlik yapan minikler etkinlikte dede ve nine oldu.

Ünye Yunus Emre İlkokulu ana sınıfı E Şubesi öğrencileri 18 – 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle bir etkinlik gerçekleştirdi. Sınıf öğretmeni Esen Yılmaz nezaretinde öğrenciler önce kağıtlardan yaptıkları dede ve nine şekillerini kestiler ardından beyaz pamukla saç ve sakal yaptılar. Yaptıkları maskeleri takan öğrenciler “yaşlılar başımızın tacı” diyerek yaşlılara önem verilmesi gerektiğini vurguladılar.

Etkinlikte öğrencilerin el becerilerinin yanı sıra büyüklere saygı konusu işlenerek anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.