Millet İttifakının Ümidi Şahin ve İlhan

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 28.03.2019 - 18:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2362+ kez okundu.
 

Millet İttifakının Ümidi Şahin ve İlhan

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin ortaklaşa düzenlendiği mitinge ilgi beklentinin altında kalması hayal kırıklığı yarattı.
Yerel seçimler öncesi Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda   düzenlenen CHP ve İyi Parti mitinginde katılımın az olması gözlerden kaçmadı. Yaklaşık bir saat önce Saadet Partisi’nin düzenlediği mitinge katılan vatandaşlar CHP ve İyi Parti’nin mitingine ilgi göstermedi.   Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel ve Ünye Belediye Başkan Adayı Berkay Torunoğlu’nun Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı ortak mitingi, katılımın az olmasından dolayı kısa sürdü. BU KEZ KAZANAN TARAFTA OLACAĞIZ Miting alanında sadece ön safların doluydu .Saadet Partisi’nin mitingine katılan CHP ve İyi Partililerin bu mitinge katılanlardan daha fazla olduğu görüldü. Saadet Partisi’nin mitingi sırasında İyi Parti bayraklarıyla İdris Naim Şahin ve Veysel İlhan’a destek verilmesi de gözlerden kaçmadı. Bu gün görüldü ki millet ittifakının seçmeni kendi adaylarının seçimlerde başarılı olacağına inanmıyor.Bu nedenle seçimlerde yıllardır mağlup olan tarafta değil ,tercihini kazanan taraftan yana kullanmak istediklerini belirterek ,eğer Belediyeleri almak istiyorsak tam zamanıdır.Kısır çekişmeler ve olmayacak hayaller peşinde koşmadan kazanmaya en yakın adaydan yana oy kullanacağız.Buda şuan için Saadet partisi adaylarıdır diyerek düşüncelerini dile getirdiler.
Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin ortaklaşa düzenlendiği mitinge ilgi beklentinin altında kalması hayal kırıklığı yarattı.

Yerel seçimler öncesi Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda   düzenlenen CHP ve İyi Parti mitinginde katılımın az olması gözlerden kaçmadı. Yaklaşık bir saat önce Saadet Partisi’nin düzenlediği mitinge katılan vatandaşlar CHP ve İyi Parti’nin mitingine ilgi göstermedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel ve Ünye Belediye Başkan Adayı Berkay Torunoğlu’nun Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı ortak mitingi, katılımın az olmasından dolayı kısa sürdü.

BU KEZ KAZANAN TARAFTA OLACAĞIZ

Miting alanında sadece ön safların doluydu .Saadet Partisi’nin mitingine katılan CHP ve İyi Partililerin bu mitinge katılanlardan daha fazla olduğu görüldü. Saadet Partisi’nin mitingi sırasında İyi Parti bayraklarıyla İdris Naim Şahin ve Veysel İlhan’a destek verilmesi de gözlerden kaçmadı.

Bu gün görüldü ki millet ittifakının seçmeni kendi adaylarının seçimlerde başarılı olacağına inanmıyor.Bu nedenle seçimlerde yıllardır mağlup olan tarafta değil ,tercihini kazanan taraftan yana kullanmak istediklerini belirterek ,eğer Belediyeleri almak istiyorsak tam zamanıdır.Kısır çekişmeler ve olmayacak hayaller peşinde koşmadan kazanmaya en yakın adaydan yana oy kullanacağız.Buda şuan için Saadet partisi adaylarıdır diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.